5 sfaturi pentru alegerea invitatiilor de nunta potrivite

invitatiedenunta.ro

Invitatia de nunta reprezinta primul vestitor al unei ceremonii care sarbatoreste unirea prin casatorie a doua destine. Avand in vedere importanta unei invitatii de nunta, care trebuie sa impresioneze, sa atraga si sa creeze o impresie buna, trebuie sa te asiguri ca faci cea mai potrivita alegere. Iti ofer in continuare cateva sfaturi pe care sper ca le vei gasi utile.

  • Tine cont de stil. Invitatia de nunta este elementul care anunta fericitul eveniment, dar trebuie sa se incadreze si in stilul personal al viitorilor miri. Fiecare persoana are trasaturi diferite si o personalitate distincta. Unii miri prefera astfel un stil modern, minimalist, dar elegant in acelasi timp; in alte cazuri se mizeaza pe un stil vintage sau retro, chiar nunta fiind organizata intr-o tematica anume. Ai o mare varietate de optiuni, de la glamour la clasic, de la modern la retro, de la vintage pana la cel minimalist (unii ar spune office). Asigura-te ca faci alegerea care ti se potriveste cel mai bine personalitatii.
  • Culoarea. Delicata sau mai indrazneata, culoare calda sau rece, o culoare asortata si cu decoratiunile din sala unde are loc petrecerea – de aceste elemente trebuie sa tii cont si atunci cand alegi culoarea pentru invitatia de nunta. Aici poti merge pe propriul instinct sau poti cere recomandarea unui specialist in ale cromaticii pentru a te ajuta sa faci cea mai potrivita alegere.
  • Alege invitatii de calitate. Aici ma refer la materialele de realizare, la finisajele invitatiei, la accesorii, plic si toate celelalte. Invitatia este cartea de vizita a nuntii tale, astfel trebuie sa te asiguri ca totul este de cea mai buna calitate.
  • Cauta din timp profesionisti in domeniu. Pregatirea unei nunti necesita timp. Ai de avut in vedere foarte multe aspecte organizatorice, dar nu trebuie sa uiti de invitatii. Sunt primul lucru de care trebuie sa te ocupi, dupa ce ai stabilit, in mare, o lista de persoane pe care vrei sa le inviti. Astfel, cauta specialisti in domeniu, care se ocupa de toate aspectele. Ok, iti ofer si o recomandare: alege-ti acum invitatia de nunta doar pe www.invitatiedenunta.ro. De pe acest site am recomandat invitatii multor persoane, pentru ca specialistii de acolo stiu ce fac si o fac bine.
  • Tine cont si de design. Toate elementele, de la invitatii la cardurile cu nume de pe mese, de la decoratiunile scaunelor pana la intreaga imagine a salii, trebuie sa reprezinte un tot unitar. Design-ul invitatiei va trebui sa se regaseasca astfel in toate elementele, precum marturii, numere de masa, carduri cu numele invitatilor etc.

Tine cont de toate aceste elemente si asigura-te de asemenea ca adaugi si o nota personala invitatiilor de nunta. Apeleaza la cunostinte, rude si prieteni care cunosc cateva firme specializate, ori cauta online cateva solutii (site-ul mentionat mai sus iti poate fi de ajutor).

Autor: Catalin Mihai Sotropa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *