Final-Fantasy-XIV-A-Realm-Rebornsplash

Are atat grafica cat si functionalitatea potrivita

A venit in sfarsit timpul pentru ultima faza al lui Final Fantasy XIV : A Realm Reborn, Beta pentru Playstation 4, ce va fi pana la lansarea de pe 14 Aprilie.

Final Fantasy XIV : A Realm Reborn a fost lansat pentru PC, Playstation 3 si va fi lansat pentru Playstation 4, producatorii cat si publisherii acestui joc sunt cei de la Square Enix. Jocul a fost lansat pe 27 August 2013 pentru PC si Playstation 3, iar pentru Playstation 4 va fi lansat pe 14 Aprilie.

Cu cativa ani in urma nu mi-as fi putut imagina ca un MMO ar putea fi adaptat atat de bine pentru console, acest lucru s-a schimbat cand a fost lansat A Realm Reborn pentru Playstation 3 anul trecut. Sprijinul pentru controller a fost complet refacut nu numai pentru a sprijini functionalitatile in afara cutiei, dar si a se acomoda noii interfate. Abilitatile sunt folosite fie tinand apasat butonul L2 sau R2, ce aduce optiuni pentru cele 4 butoane, cat si cele din d-pad. Acest lucru ne permite sa folosim 16 abilitati, doar cu ajutorul unei combinatii de butoane.

Interfata functioneaza la fel de bine pentru PS4, dar este o schimbare majora care ajuta la versiunea aceasta, si anume Touchpad-ul. Pe scurt, functionalitatile touchpadului din A Realm Reborn intrec orice au incercat dezvoltatorii sa faca pana acum pe platforma. Poti folosi pad-ul cu degetul, si vei avea functia de cursor de mouse, avand si puterea de a da click.

Square Enix a incercat sa faca o trecere pentru Playstation 4 cat mai usoara. Cand jocul se va lansa, Square Enix va oferi un transfer de licenta gratuit de la Playstation 3 la Playstation 4. Acest lucru inseamna ca vei fi nevoit sa te loghezi pe Mog Station online, iar din cateva clickuri, iti vei putea transfera drepturile de la jocul de Playstation 3 catre jocul pentru consola de ultima generatie, Playstation 4.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *