LegumeleDaca nu cumva traiesti sub o stanca, probabil ai citit niste stiri despre cat de nesanatosi suntem. Lumea devine din ce in ce mai grasa. Mancarurile procesate, galoane de sirop de porumb si conservanti care suna ciudat au fost un mod de viata a dietei americanilor, decenii la rand, si puii se intorc acasa pentru sa se cocoteze in forma ratelor in crestere de obezitate, bolile stilului de viata si costul de intretinere a sanatatii.

La un nivel personal, solutia acestei probleme este simpla, dar foarte dificil de implementat. Trebuie sa mananci mai multe plante. Suna usor, dar alegerile de mediu delicate, o abundenta de mancare conservata dependenta, si agitatia din viata de zi cu zi ne tin departe de legume. Daca pot sa ma leg de paragraful anterior, am vesti bune prietene. Fiind obsedat asupra sanatatii, realizand articole de cercetare in ceea ce face oamenii sa alega, se pare ca sunt niste modalitati usoare de a convinge oamenii sa manance mancarea de care au nevoie, chiar daca nu o suporta.

Iata metodele prin care poti manca legume :

Paseaza legumele si adauga-le in alte mancaruri. Nu poti respinge ceea ce nu poti vedea. Mancarea pisata este condensata si poate fi amestecata cu alte supe sau sosuri fara sa arate un semn asupra aromei. Aceasta metoda a fost testata si transmisa mai departe spre cea mai grea categorie de mancatori, copiii mici.

Un studiu realizat de Journal of Clinical Nutrition, a aflat ca, copiii ce mancau mancaruri cu legume lichide injectate secret in ele, mancau aceiasi cantitate de mancare ca si inainte, consumau 142 kcal mai putin pe mancare, si nu a raportat o nemultumire asupra mancarurilor lor. Daca acest lucru a functionat pe cea mai grea categorie de oameni, copiii, cu siguranta vei putea cu usurinta ca si adult sa incerci sa consumi legume.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *