stailer

Dacă ești din unul din orașele mari ale țării Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, București sau Oradea, atunci te pot numi norocos încă o dată. Asta pentru că în astfel de orașe este activă platforma Stailer, cea care digitalizează programările la saloanele de hair and beauty.

Stailer – de ce și ce alte curiozități ai putea să ai

Suntem sceptici la nou sau pur și simplu suntem curioși mereu despre ce mai apare. Să introduci ceva în rutina ta înseamnă să analizezi în ce măsură ai avantaje pentru a face asta. Ei bine, trebuie spus că Stailer îți oferă mai multă rapiditate, eficiență și gratuitate în a te programa online la saloanele din orașele menționate. În acest sens informatii extra aici.

De ce Stailer? Pentru că vine cu un pachet de beneficii, care cumulate înseamnă un mare avantaj pentru tine. Practic poți accesa oricând această platformă, poți seta o programare la orice oră din zi, adică nu mai depinzi de un interval orar când să suni pentru asta. Și în plus, nu te costă nimic să faci asta.

Plătești ceva? Să stabilim și asta. Nu vei plăti nimic, iar costul serviciilor dorite îți este afișat pe site, înainte de a face programarea. Așadar știi de la bun început cât costă. Iar de plătit extra sau vreo taxă nici nu se pune problema. Mai există o practică și anume ești condiționat în vederea programării să plătești un avans din costul serviciului. Nu este cazul aici.

Câte accesări am voie. Gratuit și nelimitat am putea spune despre ce presupune Stailer. Ai accesat o dată, ai setat o programare și ai văzut că totul este mai simplu și mai rapid. Pariu că vei dori să mai repeți această experiență? Și dacă vei face asta tot nu te va costa ceva. Ai acces nelimitat, atât privind căutările în sine, cât și setarea programărilor. Există însă funcții în plus la care au acces doar cei care își fac un cont aici, gratuit totul. Una dintre acestea se referă la a seta un reminder, un sms ce îl vei primi pe telefon în ziua programării, cu ceva timp înainte.

Ce se întâmplă dacă îmi doresc anulare sau modificare de orice fel? În momentul în care îți este confirmată o programare, primești și link de confirmare a acesteia. Dacă vei dori să anulezi programarea făcută, te vei folosi de acest link. Pentru cei care au un cont activ în această platformă orice modificare în acest sens va fi făcută din cont. Însă destul de simplu totul.

Iar în cazul în care există poate o situație în care stilistul ar fi cel care ar anula programarea ta, vei fi informat în timp util. Cum spuneam, online este mai simplu. Nu, nu trebuie să suni sau să revii cu un telefon pentru a confirma prezența ta la salon. Nu mai aștepți, nu te mai rogi de nimeni pe la vreo recepție să îți găsească un loc liber la o anumită dată.

Tu ai încerca Stailer?

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *