policlinica targu-mures

Cu totii stim cat de dificil este, mai ales in perioada racoroasa a anului, sa eviti o raceala sau sa te mentii pe deplin sanatos. Problemele de sanatate apar fara sa “te anunte” in prealabil, tocmai din acest motiv medicii ne recomanda sa facem constant analize pentru a evita astfel de probleme. Niciodata nu am tratat cu importanta o mica problema de sanatate. Pentru ca stiam “din auzite”ca trebuie sa petrec mult timp pe coridoarele spitalelor sau ale cabinetelor medicale, am ales de cele mai multe ori sa ma tratez acasa, intreband la farmacie ce medicamente mi-ar fi de folos. Iarna asta, m-am izbit de o raceala puternica si nefiind genul de persoana foarte bine pusa la punct cu informatiile despre sistemul medical din Romania, am intampinat diverse dificultati. Asa am ales sa ma documentez mai in detaliu, sa pun mai multe intrebari si sa fac tot ce e necesar pentru a ma trata corect, tocmai pentru a sti pe viitor cum sa abordez situatia.

policlinica targu-mures

Intrebarea pe care am continuat sa mi-o adresez a fost: “Ce asteptari am de la reprezentantii sistemului medical?”. Raspunsul pe care in mod normal mi-l doream era legat de detalii destul de importante precum sunt seriozitatea, atentia acordata pacientilor, dotarile de care dispun si experienta lor in domeniu. Asa am aflat de policlina Targu-Mures Carit San Medical. Pot afirma ca staff-ul acestei policlinici private din Targu Mures este extrem de profesionist, care se bucura de un grad inalt de experienta in domeniul serviciilor medicale. Totodata, am fost extrem de multumita de atentia pe care acestia mi-au acordat-o, fara a mai fi nevoie sa pierd timpul pe coridoarele cabinetelor medicale de stat. Intrand pe site-ul policlinicii, am luat informatiile necesare pentru a-i contacta si, in acest mod, am reusit sa ma programez in timp util. Una dintre marile deficiente ale sistemului medical de stat se caracterizeaza prin lunga durata in efectuarea unei programari, ceea ce pe multi dintre noi ne afecteaza atat din prisma serviciului, cat si din prisma celorlalte activitati ale vietii personale.

Am fost incantata de policlinica Carit San Medical mai ales cand am remarcat numeroasele dotari ale aparaturii folosite, dar si eficienta utilizarii lor. Desi pe mine m-a interesat departamentul de pneumoftiziologie, policlinica dispune de o serie de alte sectii de care se ocupa doar specialistii  din acel domeniu. Un alt aspect care m-a interesat la aceasta policlinica a fost legat de preturile practicate, intrucat fiind vorba de sistemul medical privat, m-am asteptat ca acestea sa fie destul de ridicate. Am realizat abia dupa ca poate as fi cheltuit o suma mult mai mare daca as fi ales sa merg la policlinica de stat din Targu Mures, considerand ca poate “micile atentii” fata de doctori sau de asistentii medicali m-ar fi plasat in lista de urgenta a acestora.

Atunci cand discutam de propria sanatate, am inteles ca trebuie sa ne axam doar pe ce e mai bun, trebuie sa alegem doar specialistii din domeniu si, in special, sa cautam cele mai profesioniste servicii. Policlinica Carit San Medical din Targu Mures se bucura de toate aceste avantaje, motiv pentru care o recomand cu placere oricarei persoane sufera de probleme de sanatate atat minore, cat si majore.

De admin