Ai timp liber și nu știi ce să faci? Programează-te la salon cu Stailer și fă o schimbare de look

stailer

Cum poți altfel să îți crești încrederea în tine și să ai parte de un boost al energiei dacă nu cu ajutorul unei schimbări de look? Acestea sunt oricând bine-venite și au o importanță majoră cu privire la starea de spirit. Și ce dacă este o zi obișnuită de joi? Cine spune că nu poți vizita un salon pentru o tunsoare trăsnet sau pentru un vopsit al sprâncenelor?

Nici măcar tu nu ar trebui să spui că nu poți merge. Locurile libere de la salon sau imposibilitatea de a te programa nu mai sunt acum o scuză. Poți găsi un loc liber oricând, cu ajutorul Stailer. Dintre toate saloanele din oraș care sunt înscrise pe platformă, cu siguranță vei găsi unul care are locul rezervat pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.stailer.ro și să alegi varianta care se pliază pe dorințele tale.

În orice zi, Stailer te programează

Poate că pare cam greu de crezut, dar este adevărat. Oricând ai nevoie să faci o schimbare sau să îți modifici atitudinea din tristețe în femeie încrezătoare după o despărțire, alege să mergi la salon ca prim pas. Cred că știi și tu până acum cu câtă încredere pășești mai apoi pe stradă și fiecare por al ființei tale insuflă feminitate.

Așa cum stai acum pe telefon, poți accesa platforma și încă de pe prima pagină poți vedea lista unde trebuie doar să selectezi serviciile de care vrei să dispui, alături de alte câteva informații relevante. Stailer activează momentan doar în Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București, dar sunt planuri să se extindă și în alte colțuri ale țării, so keep in touch.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi data și ora și apare lista cu locuri disponibile. Acolo poți vedea toate informațiile necesare care să îți facă alegerea mai ușoară. Poți să vezi detalii in acest articol.

Și mai multe avantaje

Știu, ești entuziasmată de tot ce ai aflat până acum, dar ține-te pe poziții pentru că Stailer are și mai multe avantaje și surprize. Este complet gratuit pentru orice utilizator. Dacă te grăbești și ai nevoie urgent de programare, poți face asta și fără cont. Dacă ai timp liber acum și vrei să descoperi tot mai multe, optează pentru a crea cont chiar acum.

Acesta te ajută să îți gestionezi programările și să vezi la ce stiliști ai fost și ce servicii ți-au oferit. În acest fel te poți întoarce din nou la ei când au disponibilitate, ca să te surprindă și cu alte schimbări. Tot contul are și un reminder pe care îl poți seta pentru a nu uita de nici o programare făcută mai din timp. Totul este la îndemână și creat special astfel încât fiecare persoană să îl poată utiliza, chiar dacă nu este chiar fan tehnologie și internet.

Ai chiar și o hartă inclusă pentru a ajunge acolo unde trebuie și poți anula programarea tot online. Mai multe te las pe tine să descoperi atunci când te bucuri de serviciile Stailer. Dacă ai nelămuriri poți trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *