hennig

Steve Papoutsis, vice presedintele si general managerul de la compania Visceral Games, scrie un post pe blogul celor de la Electronic Arts. Acesta scrie in postul sau de pe blog, ca nu ar putea fi mai emotionat sa-i ureze bun venit lui Amy Hennig, in echipa lor de la Visceral Games si Electronic Arts, ca si director creativ la proiectul lor pentru Star Wars.

Amy a fost recunoscuta pentru mult timp ca fiind una dintre vizionarii de top ai industriei, si s-a descurcat de minune ca si scriitoare si director creativ al francizei Uncharted. Dar contributiile ei merg mai departe decat jocurile, a ajutat la producerea la Naughty Dog si la Crystal Dynamic, unde a lucrat impreuna cu Steve cu multi ani in urma. Fiind atat colega lui, dar si pritena sa, intotdeauna a admirat abordarea ei de dezvoltare creativa, concentrandu-se sa scoata sufletul din joc pentru prima data, apoi asigurandu-se ca scenariul, gameplay-ul, design-ul si arta se pot imbina sa formeze o exeperienta unificata, interactiva pentru jucator. Aceste calitati se potrivesc perfect cu ceea ce incearca sa faca cei de la Visceral Games, iar Amy ii va ajuta sa-si continue tinta de a concepe cele mai captivante si sensationale jocuri din lume.

In ulitmele saptamani, Amy si cu Steve au petrecut mult timp vorbind despre care va fi primul ei proiect. Acestia s-ar fi putut indrepta in diferite directii, dar Steve a simtit ce a captivat-o cu adevarat pe Amy, si anume oportunitatea de a lucra la jocul Star Wars. Amy este un mare fan Star Wars, iar compania s-a intamplat sa lucreze la un astfel de joc. Asa ca posibiltatile de a lucra la acest proiect, i-a facut sa fie mai fericiti atat pe Amy, cat si pe Steve.

Iar echipa de la Visceral Games si Electronic Arts ii ureaza bun venit acesteia si spera sa colaboreze cat mai mult timp impreuna la jocuri nemaipomenite.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *