Rocksteady Studios s-a gasit intr-o oarecare situatie precara cu jocul Arkham Knight. Cele 2 jocuri anterioare din serie ale echipei sunt atat de venerate universal, incat ii fac sa-si puna intrebarea, ce pot sa faca pentru a intrece Arkham Asylum si Arkham City? Rocksteady a optat sa ia calea de crestere a tuturor domeniilor si schimband abordarea a unor conventii din serie. Ramane de vazut cat de bine o sa mearga aceasta abordare.

Arkham Knight este primul din trilogia „Rocksteady” care ii da lui Batman frau liber in Gotham City. Povestea jocului incepe atunci cand Scarecrow ameninta sa elibereze o toxina a fricii, in asa fel incat intregul oras sa trebuiasca evacuat. Cu exceptia tuturor huliganilor, criminalilor si super raufacatorilor care refuza sa plece. Acestia vor fi sacii de box ai lui Batman in drumul de a-l gasi pe Scarecrow.

Daca acesta versiune a lui Gotham City arata ca un teritoriu semi familiar, asta fiindca asa si este. Arkham Knight vede uneltele lui Batman luand o schimbare dinamica in functionalitate. Un nou lucru la acest joc este ceea ce dezvoltatorii numesc „Gadgets While Gliding”, aceasta imbunatatire a sistemului nucleic al francizei este realizat pentru a furniza o tranzitie intre zbor, explorare si lupta.

Unul din mecanismele care definesc jocul Arkham este sistemul de lupta, iar Batman Arkham Knight duce aceasta traditie mai departe.

Dar cea mai mare imbunatatire despre care se vorbeste in acest joc este adaugarea Batmobilului. Acest vehicul va adauga varietati in modul de a traversa orasul Gotham. Unul dintre caracteristicile care ies in evidenta este abilitatea masinii de a-l evacua pe Batman, aruncandu-l in aer cu o viteza incredibila. Batmobilul este la un buton distanta, pe care daca-l apesi acesta va aparea imediat langa tine. Cu toate acestea, batmobilul nu este folosit doar pentru a calatori, ci acesta va schimba structura seriei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *