assassins-creed-unity-logo

Jocul Assassin’s Creed Unity este real. Actiunea se petrece in Paris, in timpul Revolutiei Franceze. Jocul vine anul acesta in Noiembrie, pentru Playstation 4 si Xbox One.

Jocul arata grozav si este foarte special, fiind capabil sa vezi strazile Parisului, o multime de oameni si o versiune virtuala a faimoasei catedrale Notre Dame. Aceste lucruri le stim singur, insa avem si zvonuri precum:

Numele eroului ar putea fi Arno

Potrivit unei scurgeri de informatii de pe Kotaku, jocul il va avea in prim plan pe un asasin pe nume Arno. Locul in care are loc actiunea este foarte plauzibil pentru un joc Assassin’s Creed, Franta revolutionara a fost o perioada de neliniste civila, releigioasa si politica. Au fost o multime de batalii, o multime de decapitari si un numar de asasinari (atat reusite, cati si incercari esuate). Conducatorul radical Jacobin Marat a fost asasinat in baia sa de un alt revolutionar, Charlotte Corday. Robespierre insasi s-a ferit de un atac asupra vietii sale de Cecile Renault, o femeie care detine o pereche de cutite.

Este un next-gen

Exista un teaser trailer care arata detalii majore, precum Mediul, este nemaipomenit, dupa cum poate atesta o simpla privire la ecran. Vizual este un pas inaintea jocului Black Flag. In mod sigur jocul o sa aiba o multime de caracteristici noi dupa cum am fost obisnuiti si din seriile anterioare Assassin’s Creed, insa trebuie doar sa asteptam sa vedem ce detalii ne mai ofera cei de la Ubisoft.

Eu, unul am achizitionat toate jocurile din seria Assassin’s Creed de pana acum, iar de la un joc la altul, de-a lungul anilor, am vazut multe schimbari, iar cu cat jocul este mai nou se schimba atat povestea si locul in care are loc, cat si caracteristicile, marimea hartii, dar si numarul de ore de joc pe care vom fi capabili sa le exploatam.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *