astrologie

Astrologia a inceput aproximativ acum 10.000 de ani ca practica. Multi profeti au folosit astrologia pentru a cartografia evenimente viitoare. Astrologi precum Nostradamus au scris profetii pe care le mai citim inca si astazi. In acele vremuri, trebuia sa fii o persoana educata si inteligenta, un doctor sau un fizician, pentru a putea intelege astrologia. Nu existau carti scrise despre acest subiect si cu siguranta nu exista nici un computer pe care sa il accesezi pentru informatii. Din acest motiv astrologia tinea de domeniul misticului.

In zilele noastre exista insa numeroase carti, articole si chiar show-uri televizate legate de acest subiect. Oricine poate sa inteleaga acum astrologia, unii considera chiar ca deschide o noua perceptie asupra lumii. Cand privim cerul, multi dintre noi vedem planete si simple stele. Nu suntem interesati de ce sunt acolo si de ce sunt pozitionate intr-o anume maniera. Cei ce sunt interesati de horoscop sunt atenti la aceste aspecte. Cele 12 semne zodiacale se bazeaza pe planete. Fiecare dintre ani reprezinta o schimbare in atmosfera totala a pamantului. Unii spun chiar ca planetele pot sa lucreze in defavoarea ta si ca anul ce urmeaza nu iti va fi favorabil.

Internetul face deosebit de usor accesul la orice tip de informatii in ziua de astazi, inclusiv despre astrologie. Putem intra chiar in legatura cu astrologi din diverse motive. Oricine are astazi un profil pe o retea de socializare sau macar o adresa de e-mail. Poti cauta pe Google persoana si ii poti cere un sfat. Adesea sunt foarte bucurosi cei ce ofera astfel de servicii, isi pun la lucru puterea si talentele de intelegere a lumii spirituale pentru a-ti spune ce vrei sa stii.

Exista insa si dictionare si horoscoape pe care le poti folosi pentru a-ti afla si prognoza zilnica. Cei ce incep sa studieze astrologia sunt de acord asupra unui fapt: poate dura chiar o viata intreaga pana sa se ajunga sa se inteleaga exact un semn zodiacal, in special cel propriu. Surprinzator sau nu, astrologia este in momentul de fata practicata de peste 20.000.000 oameni din intreaga lume.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *