In ziua de azi este destul de dificil sa gasim un design care sa ne si placa, dar care sa fie si diferit de ceea ce am vazut pana acum. De aceea cautam in marea parte a timpului obiecte si lucruri de care n-am mai auzit sau vazut la alte persoane, pentru a fi cat se poate de originali. Ei bine, o metoda de a obtine designul dorit care nici nu este foarte promovata este folosirea foliilor autocolante transparente.

Exista o vreme cand tapetul era la foarte mare cautare, oricine dorea sa le dea vata peretilor se rezuma la tapet. Insa acesta nu este nici usor de aplicat, nici usor de schimbat, si nu este nici unica metoda de a infrumuseta peretii. Diferenta dintre tapet si atocolantele transparente este ca tapetul poate lua ce culori si model doriti, pe cand autocolantele transparente se muleaza dupa culoarea initiala a peretelui, insa ii ofera un model nou.

Autocolantele transparente vin la preturi accesibile. De regula, acestea se vand la rola in functie de lungimea pe care clientul doreste sa o achizitioneze. Cum ele nu sunt prea inalte, veti avea nevoie de cativa metri buni ca sa acoperiti intreaga suprafata a unui perete. Cat despre model, piata e deja destul de plina de modele care se potrivesc perfect pe pereti atat albi cat si colorati, insa puteti face si cerere pentru un model special, pentru a va simti unici cu achizitia facuta.

Un alt avantaj al autocolantelor transparente este modul lor de fixare. Nu aveti avea neaparata nevoie de cineva care sa va ajute sa le montati, cum este la tapet, ci puteti face aceasta treaba singuri, fiindca necesita doar atentie si grija sa nu ramana bule de aer, nimic mai mult. Daca sunt urmate instructiunile in tocmai cum sunt date, veti avea un perete nou in doar cateva ceasuri.

Exista multe achizitii pe care le puteti face pentru a va infrumuseta locuinta, care mai de care mai interesante si mai originale, insa, de obicei, ce e mai simplu e mai frumos, asadar nu va chinuiti sa va incarcati incaperile cu fel de fel de obiecte mari si scumpe, deoarece camera va avea un aspect foarte incarcat, mai ales daca optati pentru autocolantele transparente. Cel mai bine e sa puneti accent pe pereti iar in rest sa va folositi de lucruri cat mai simple si sigur veti obtine un aspect modern si original.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *