mobilasimex.ro

Fiecare dintre noi isi doreste o locuinta personalizata, care sa aiba un stil unic, la care toate detaliile sa fie foarte bine puse la punct. In egala masura cautam si ceva durabil, superior din punct de vedere calitativ, dar si accesibil ca si tarife. Suntem atenti si la aspectul practic – vrem spatii eficientizate si fructificate la maxim, utilitate dar si un aspect placut. Toate acestea pot fi obtinute foarte usor, printr-o optiune tot mai cautata de romani: mobila la comanda.

In functie de situatie si de pretentii, pot sa treaca zile sau chiar saptamani cand se cauta prin magazine de specialitate piesele de mobilier dorite. Uneori te lovesti de raspunsul „nu mai avem decat setul expus” sau „din pacate acest produs este deja vandut, va putem oferi un altul, insa in cateva zile”. Astfel de raspunsuri sunt de-a dreptul frustrante.

Ca raspuns la nevoi si exigente parca din ce in ce mai mari, mobila la comanda vine sa le multumeasca pe toate. Avantajele ce decurg dintr-o astfel de decizie sunt multiple.

In primul rand, mobila la comanda poate fi 100% personalizata. Nu are relevanta daca se doreste mobila din lemn masiv, din lemn stratificat sau oricare alte materiale. Nu conteaza daca se doreste o culoare anume, sau un luciu suplimentar dat de o lacuire profesionala. Astfel de elemente sunt de fiecare data oferite clientului, pentru ca mobila la comanda sa fie in conformitate cu toate preferintele sale.

Prin mobila realizata la comanda oricine poate sa isi personalizeze casa dupa bunul plac, fara a-si pune problema ca, mergand in vizita la rude, prieteni sau simple cunostinte, va vedea exact aceleasi piese de mobilier precum cele pe care le-a achizitionat recent. Acest fapt se poate intampla, insa doar in cazul mobilierului realizat in serie.

O alta problema rezolvata de mobila realizata pe comanda o reprezinta spatiul. Uneori un dulap dintr-un set cumparat de magazin poate fi prea mare, o noptiera ofera spatiu insuficient sau patul dublu lasa loc insuficient in camera. Prin masuratori exacte si adaptare a designului cu spatiul de mobilat, piesele din mobilier realizate pe comanda rezolva si aceste probleme. In acest fel orice spatiu este fructificat la maximum, iar necesarul de depozitare devine indeplinit.

In unele situatii se impune mascarea unor racorduri sau tevi, ori a plintei ce poate avea in unele cazuri o grosime prea mare, lasand spatiu extins in spatele pieselor de mobilier. Astfel de neajunsuri pot fi inlaturate prin mobilierul la comanda, ce se adapteaza dupa loc si dupa ceea ce isi doreste proprietarul.

Tinand cont de toate aceste avantaje, mai ramane sa va vorbesc si de costurile implicate. Contrar unei pareri formate gresit, mobila la comanda nu este neaparat mai scumpa decat mobilierul de serie. Costurile depind de materialele alese, de complexitatea designului si de rapiditatea executiei – daca ne dorim un set complet de mobilier pentru o camera intr-un timp scurt, vom plati si ceea ce se numeste taxa de urgenta. La fel se intampla si in cazul altor produse, nu doar cand vine vorba de mobila. Per total, costurile mobilei din lemn masiv realizate la comanda – ca un exemplu – nu le depasesc pe cele ale seturilor realizate in serie, de producatori celebri in domeniu. Se pare ca mobila la comanda prezinta astfel doar avantaje, deci nu e de mirare ca tot mai multi romani aleg aceasta varianta.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *