Ultimul continut viu pentru poveste al celor de la ArenaNet pentru MMO-ul lor atat de popular buy-to-play Guild Wars 2 este acum la jucatori, ducand actualizarile din ultimul an la final cu o batalie in orasul distrus, Lion’s Arch.

Armatele lui Scarlet au navalit catre Lion’s Arch ocupand coaja mocnita a mandrului oras de port, dar aceasta nu a castigat inca. Eroii si prietenii orasului Lion’s Arch se pot imbarca intr-un asalt pentru a redobandi orasul si sa se lupte cu Scarlet insasi. Eliberati orasul si opriti-o pe Scarlet.

Lion’s Arch este plin de soldatii lui Scarlet si campionii sai sunt gata sa invinga toti care incearca sa elibereze orasul. Te vei gasi fata in fata cu cei mai mortali campioni ai lui Scarlet, Admiralul Aetherblade, Toxic Spider Queen, Molten Shaman si multi altii. Lucruri mai rele te asteapta, fiti atenti la gigantii Assault Knights care apara singura modalitate de a ajunge la nava lui Scarlet.

La fel ca si la actualizarile de continut din trecut, va trebui sa realizezi o serie de evenimente noi pentru a ajuta la oprirea raufacatoarei Scarlet Briar, incercand sa ajungi la nava sa, Breachmaker. Jucatorii vor avea sansa sa gaseasca una din cele doua skinuri exotice de pusca bazate pe arma lui Scarlet, ucigand inamicii din Lion’s Arch.

Alte noutati adaugate de noua actualizare includ 3 pachete de mini campioni de-a lui scarlet, intoarcerea armelor Tromented din jocul original Guild Wars si o gramada de obiecte in magazinul de Gemuri. ArenaNet a mai dezvaluit si ca de pe 18 Martie, o mica lansare va fi valabila pentru a furniza un sfarsit evenimentelor recente. Acea lansare va dezvalui consecintele a ceea ce au realizat jucatorilor in batalia pentru Lion’s Arch si va incheia povestea curenta.

Batalia pentru Lion’s Arch este acum valabila in joc, jucatorii fiind nevoiti doar sa actualizeze clientul pentru a primi acces la noul continut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *