masatto.ro

Cu totii stim cat de tensionati, incordati si obositi ne sunt muschii dupa o zi lunga de munca. Indiferent ca lucram la birou sau munca pe care o facem este de natura fizica, oricine si-ar dori ca dupa program sa se poata relaxa printr-un masaj. O solutie foarte la indemana si foarte eficienta este optarea pentru un scaun sau a unui fotoliu cu masaj.

Masatto Distribution, societate care se ocupa cu comercializarea fotoliilor si scaunelor de masaj, explica avantajele pe care aceste produse le aduc. Pe primul loc in beneficiile si avantajele pe care le ofera fotoliile de masaj de la Masatto se situeaza eliberarea totala de stres si relaxarea deplina. Destindere si relaxare la un astfel de nivel incat cel ce beneficiaza de un masaj intr-un astfel de fotoliu „risca” sa adoarma.

Relaxarea si destinderea este strans legata de eliberarea de tensiune si rigiditate din muschi. Pe parcursul zilei se acumuleaza stres, se acumuleaza tensiune, musculatura oboseste si devine rigida, astfel dupa o zi de munca o sesiune de masaj relaxant intr-un fotoliu de la Masatto este modalitatea de relaxare ideala.

Tot in seria avantajelor oferite de scaunele de masaj se inscrie si imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice. Acestea conlucreaza in vederea eliminarii toxinelor din corp, iar prin masaj circulatia este accelerata. Se ajunge la o mai buna oxigenare a tesuturilor, se poate ajunge si la o vindecare mai rapida a zonelor dureroase.

Adio spasme musculare si carcei durerosi. Un masaj bine facut inseamna o relaxare si in acelasi timp o tonifiere a muschilor. Scapi foarte usor de muschi tensionati, de rigiditatea musculara si de asemenea obtii si o flexibilitate mai buna.

Lista avantajelor oferite de fotoliile cu masaj continua cu diminuarea durerilor de gat si de spate si cu imbunatatirea respiratiei. Acei muschi incordati si tensionati care provoaca durerile din corp si previn chiar respiratia profunda sunt relaxati.

Postura este afectata de cele mai multe ori in momentul in care apar diverse dureri la nivelul muschilor sau oaselor. Pentru o postura corecta este recomandata utilizarea unui fotoliu de masaj. Spatele si muschii spatelui si nu numai devin mai relaxati chiar dupa o singura sesiune. Flexibilitatea creste, nu mai exista acele dureri care retin miscarile si postura se imbunatateste.

Starea generala de bine este beneficiul suprem ce rezulta din toate cele enumerate mai sus. Prin imbunatatirea circulatiei, cresterea flexibilitatii, eliminarea tensiunilor si rigiditatii musculare si imbunatatirea posturii corpului, fotoliile de masaj de la Masatto sunt recomandate pentru oricine.

De admin