borderlands-main-vita-large

Cei de la Sony au lucrat cu cei de la Iron Galaxy Studios, Gearbox Software si 2K de ceva timp, pentru a aduce Borderlands 2 pe Playstation Vita. Acum, acestia sunt captivati sa anunte ca shooter-ul RPG, castigator de premii, favoritul fanilor va fi disponibil prin intermediul Pachetului de Editie Limitata Playstation Vita de pe 6 Mai, si digital pe Playstation Store si la retailerii din tara pe 13 Mai.

Pachetul Editie Limitata Playstation Vita, Borderlands 2 caracterizeaza noul model mai subtire si mai usor de Playstation Vita Wi-Fi. Noul model caracterizeaza o memorie interna de 1GB incorporat in sistem, un nou display de inalta definite cu cristale lichide, o imbunatatire a vietii bateriei si un design imbunatatit care face sistemul si mai confortabil de tinut. Pachetul va include noul sistem Playstation Vita pe negru, Borderlands 2 si un card de memorie de 8GB pentru Playstation Vita, toate la pretul de 200 de dolari.

Acestia sustin ca au muncit din greu pentru a impacheta lootingul care nu se mai termina si haosul din Borderlands 2 intr-o platforma portabila si au incercat sa ne porteze jocul preferat pe Playstation Vita exact asa cum il stiam si l-am iubit. Cat de curand, detinatorii consolei portabile Playstation Vita vor putea sa-l urmareasca pe Handsome Jack.

Daca sunteti ca mine, detinand deja Borderlands 2 pe o alta platforma, precum PC, veti putea sa va continuati aventura existenta pe Playstation Vita, deoarece este suportat cross savingul.

Cand veti lua Borderlands 2 pentru Playstation Vita, veti primi de asemeni si 6 pachete de continut descarcabil. Extinzandu-va aventura cu Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty, Torque’s Campaing of Carnage, The Psycho and Mechromancer Character Classes, de asemenea si Ultimate Vault Hunter’s Upgrade Pack si Collector’s Edition Pack. Daca simteati ca jocul nu avea deja destule ore de joc, acest continut bonus va satisface toate cererile cand vine vorba de ore de joc si noutati.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *