cosmar

Cosmanurile sunt parte din viata noastra de zi cu zi. Ele pot fi uneori ridicole si dau dovada de o imbecilitate uimitoare atunci cand ne gandim la ele, dar, de asemenea, acestea pot fi si oribile si pot sa ne socheze pentru tot restul vietii noastre. Cei mai multi dintre noi au cosmaruri macar odata pe luna, iar acesta este un lucru bun. Trebuie sa mai avem un cosmar din cand in cad. Potrivit ASA- American Sleep Association: „parte a logicii cosmarurilor este ca aceste vise fac parte dintr-un sistem de procesare emotionala a evenimentelor din viata noastra”. Practic, orice grija pe care o avem in ultima vreme se poate transforma intr-un vis destul de urat.

Curiozitati despre cosmaruri

Cosmarurile sunt un mix de amintiri si alte informatii- In general, vei avea cosmaruri despre ceva sau despre cineva. Ai putea visa ca cineva drag tie a murit sau poate ca te afli intr-o calatorie cu avionul si acesta se prabuseste. Ei bine, acest lucru este perfect normal din moment ce toate cosmarurile sunt un amestec de amintiri si informatii aleatorii pe care le-ai experimentat in ultima vreme.

De asemenea, cosmarurile se pot referi si la lucruri de care iti este frica, cum ar fi frica de paianjeni, inaltimea sau focul. In plus, acestea tind sa dureze mai mult decat visele normale, de aceea un vis recurent despre un criminal in serie care incearca sa te ucida dureaza mai mult decat un vis placut.

De obicei, cosmarurile au legatura si cu persoanele pe care le cunosti sau cu care ai interactionat in ultima vreme. In plus, exista posibilitatea sa visezi personaje de filme sau de romane. De exemplu, ai putea sa il visezi pe Mads Mikkelson in rolul lui Hannibal- asta dupa ce te-ai uitat o zi intreaga la serialul cu acelasi nume.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *