femeia gemeni

A te intalni cu o femeie gemeni nu e o poveste similara cu cea a Cenusaresei. Nici soacra nu o poate manipula, nici surorile vitrege nu o pot tortura punand-o sa lucreze pentru ele. Reuseste sa se descurce singura, nu are nevoie de vreo zana buna care sa o ajute.

Nu e foarte usor sa faci o femeie in zodia gemenilor sa se indragosteasca de tine, este o provocare sa faci acest lucru. Daca e prietenoasa si se comporta frumos, nu o lua ca pe un semn ca te place neaparat. Flirtul este una din trasaturile ei inselatoare. Versatila, vorbareata, energica si foarte activa, femeia gemeni are nevoie de interactiune sociala pentru a-si mentine mintea ocupata.

Ai grija la prima impresie, pentru ca odata ce si-a format-o greu o mai poti schimba. Este amuzanta si prietenoasa, dar pe de alta parte te analizeaza si observa cum esti. Va trebui sa faci o prima impresie foarte buna.

Vorbeste destul de mult, asa ca lucreaza la abilitatea de a asculta. Vorbeste despre orice si oricine de pe planeta. De asemenea a te descurca cu nivelul de energie pe care il are femeia gemeni nu e chiar floare la ureche. Geniala cand vine vorba de multitasking, este o femeie ce poate sa profite la maxim de toate oportunitatile pe care i le ofera viata.

Semnul zodiacal al gemenilor se aplica asupra ei, uneori poate sa iti dea dovada de o maturitate deosebita iar alteori poate sa se comporte ca un copil curios. Reactiile pe care le are sunt destul de dificil de anticipat, si te vei intreba in fiecare moment care fata a ei va iesi la iveala in momentul urmator.

Femeia gemeni are tendinta de a avea asteptari destul de mari. Daca ai reusit sa ii dovedesti ca esti persoana potrivita pentru ea, atunci ai castigat-o pentru totdeauna. Odata cu emotiile puternice vine insa si angajamentul, uneori gelozie, posesivitate si asteptari destul de mari. Uneori poate sa fie linistita cand te vede ca stai de vorba cu alte femei, alteori va face adevarate crize de gelozie.

Fiecare persoana are o parte pozitiva si o parte negativa. Cand esti impreuna cu o femeie gemeni, energia, distractia, entuziasmul si imbunatatirea vietii pe care ti-o va aduce este considerabila. Se poate adapta in orice situatie, iti va umple viata de surprize placute. Cea mai buna parte este ca nu e genul de persoana cicalitoare de obicei, sau care sa depinda de tine. Te va privi ca pe un partener, nu ca pe un furnizor si va fi alaturi de tine in marea aventura denumita viata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *