GTA 5 PC

GTA V pe PC va avea grafica mai buna si optiuni de jocuri video.

Am vazut filmari de pe Playstation 4, iar asteptarea dintre last gen si next-gen va merita cand vine vorba de o grafica noua si stralucitoare, detalii actualizate si fidelitate vizuala. Desigur, acest lucru se aplica atat next-gen cat si PC. Ceea ce nu au optiunile next-gen, sunt optiunile grafice care iti permit sa te joci si sa-ti personalizezi setarile grafice pentru a se potrivi cu tine si hardware-ul tau de PC. Este intotdeauna grozav sa stii cand ai un calculator de gaming de talie mijlocie, ca atunci cand iti actualizezi un component cheie a pc-ului de Gaming, vei putea juca mai bine si va arata mai grozav, extinzandu-ti imediat viata librariei tale de gaming.

Distanta de desen masiva, texturi mai detaliate si lumina vast imbunatatita, toate acestea se vor combina pentru a profita de avantajul celei mai noi si grozave tehnologii pe care placa ta video o poate oferi.

GTA 5 cu siguranta va deveni unul din cele mai modate jocuri de PC vreodata. Modurile de PC ale lui Los Santos iti vor extinde Gameplay-ul GTA.

De ce altceva nu beneficiaza detinatorii de console next-gen ? Oh da, de modderi. Ganditi-va un minut la ce au facut modurile din Skyrim. Nu a fost pur si simplu o modificare grafica si texturi imbunatatiri, sau inlocuirea tuturor dragonilor cu ponei. Modderi au creeat un mediu cu totul nou. Modderi acum adauga Oblivion in Skyrim. Nu este nici un dubiu ca vom vedea niste moduri in GTA V, insemnand ca orice continut aditional realizat pe console, poate fi replicat prin moduri. GTA 4 nu era fara probleme, insa indubitabil a devenit paradisul modurilor. De la imbuntatirea pachetelor de texturi la moduri realiste, explozii mai bune si sute de noi vechicule, GTA IV le-a avut pe toate.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *