mobilamobila

Mobilierul ocupa unul din locurile importante pe lista noastra de prioritati. Proprietarii sunt tot timpul in cautarea pieselor de mobilier noi, acceptabile si rentabile ca pret. Uneori poti gasi adevarate chilipiruri, iar alteori poti sa platesti mai mult decat ti-ai fi propus. Exista insa anume momente cand poti face aceste achizitii la un pret mai redus.

In general, noile modele si piese de mobilier sunt scoase pe piata in lunile februarie si august. Prin urmare in aceasta perioada proprietarii de magazine cauta sa scape de stocul vechi oferind discounturi uriase, pentru a face loc pentru noile produse. Aceste discounturi si reduceri incep de obicei cu o luna inainte de a aparea noile produse pe piata.

Mobilierul pentru living, precum canapele, fotolii si scaune sunt la mare cautare pe intreaga durata a anului, asadar pentru acestea nu se aplica o regula anume cu privire la perioada cand se gasesc la pret redus. Va trebui sa urmaresti ofertele si discounturile din magazine, sa fii la curent cu tot ceea ce este in acel moment pe piata pentru a-ti gasi ceea ce iti doresti. Cu toate acestea, se practica sezonier reduceri si la aceste piese, in perioada sarbatorilor.

Mobila pentru dormitor are cerere, la fel ca si mobila pentru living, pe intreg parcursul anului, si nici in perioada sarbatorilor posibil sa nu gasesti preturi reduse considerabil. In acest caz trebuie sa te orientezi catre magazine specializate in mobilier de dormitor, care vor incepe la un moment dat sa faca discounturi pentru produsele vechi si pentru a face loc marfii noi.

Mobilierul pentru birou poate fi achizitionat tot in perioada sarbatorilor, cand se gasesc diverse oferte disponibile. Daca nu poti astepta momentul ideal pentru a cumpara mobila, dar totusi vrei sa gasesti ceva ieftin, poti urmari si magazinele ce comercializeaza mobila second-hand, poti obtine de acolo mobila foarte buna la un cost mult mai redus.

Trebuie sa te gandesti cu cateva luni inainte de a face achizitia, ca sa poti urmari toate eventualele oferte ce pot aparea si diversele lichidari de stoc de care vei putea profita pentru a face o achizitie cat mai rentabila.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *