Din pacate, actorii sau muzicienii faimosi isi castiga, vrut-nevrut, o reputatie de oameni frumosi, dar cu mintea cam goala. Ei bine, acesta este numai un stereotip, o presupunere, ce se face pe baza geloziei si a invidiei oamenilor. O multime de persoane au tendinta de a folosi acest stereotip ca si mecanism de aparare, astfel incat sa ajunga sa se simta mai bine. Insa, problema adevarata apare in momentul in care unele celebritati sunt judecate gresit. Doar pentru ca e muzician intr-o trupa rock nu inseamna ca un star nu are capul pe umeri.

Bine, nu ma refer aici la celebritati precum Justin Bieber sau Kim Kardashian, ci la staruri care intr-adevar au un talent aparte, dar si o educatie pe masura. Iata care sunt vedetele ce au un nivel al IQ-ului mai mare decat ai fi crezut vreodata.

Celebritati cu capul pe umeri

Emma Watson – 138- Printesa Internetului, actrita britanica si-a inceput cariera odata cu seria Harry Potter, unde a interpretat-o pe Hermione Granger. Se pare ca personajul sau nu a fost foarte departe de realitate: Emma Watson a fost secretoasa in ceea ce priveste educatia sa, insa am aflat ca aceasta a absolvit la Brown University, atunci cand inca „invata” la Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry si, in ciuda programului incarcat pe care il avea, Emma a fost un student de nota 10.

Ashton Kutcher – 160- Kutcher si-a inceput cariera actoriceasca prin portretizarea lui Michael Kelso, din celebrul serial That `70s Show. Apoi, a interpretat un alt personaj cu o natura asemanatoare in Dude, Where`s My Car?, iar daca asta nu te face sa crezi ca intr-adevar omul are un talent, afla ce el a creat, produs si a fost gazda pentru emisiunea TV Punk`d. Cu toate acestea, Kutcher are un nivel al IQ-ului impresionant- a urmat cursurile de scoala la University Iowa, de unde dorea sa iasa inginer biochimist, motivat de dorinta de a descoperi un tratament pentru boala de inima de care suferea mama sa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *