Antreprenoriat

Majoritatea oamenilor isi cheltuie banii pentru a obtine majoritatea utilitatilor, distractie, mancare sau orice altceva. Antreprenorii cheltuie bani pentru a face mai multi bani.

Acest obicei are in vedere aproximativ tot, si este un motiv mare pentru care cei bogati devin si mai bogati, iar cei saraci raman saraci.

Ganditi-va la castigatorii obisnuiti de la Loto. Majoritatea sfarsesc cheltuind toti bani in cativa ani, fiindca mentalitatea lor este sa cheltuie tot ceea ce au pe majoritatea utilitatilor. Cand majoritatea oamenilor isi cumpara o casa, o iau pe cea mai mare pe care si-o permit. Daca primesc o marire de salariu, ies si isi cumpara o noua casa. Si cand nu le ajung banii, fac un credit pentru a face mai multe achizitii.

Pentru antreprenori, acesta este o nebunie. Toti banii sunt o modalitate de a face mai multi. Din acest obicei vin urmatoarele :

  • Restrangeri financiare. Antreprenorii isi amana gratifactiile pentru a-si maximiza veniturle. Daca vrei sa vezi un om ce-si doreste sa devina antreprenor cum esueaza, cauta pentru unul care petrece frivol. Ei bine dupa ce fac o avere, majoritatea oamenilor care au devenit de unii singuri bogati, raman comparativ modesti. Stilul lor de viata ar putea fi generos, dar aproape totdeauna cheltuie mult mai putin decat au castigat.
  • Dezvolta abilitati care compun. Antreprenorii chiar se gandesc la propriile abilitati ca o investitie, indiferent de timpul pe care il pun in a avea cel mai mare venit posibil. De exemplui, crearea software-ului, conducerea latora, vazand trenduri din viitor. Aceste lucruri sunt tipic invatate de unul singuri, si diligent. Muncesc pentru a deveni tipul de persoana care ar putea fi bogat.
  • Detine lucruri care se compun. Transpiratia propriei sprancene te va face rar mai bogat. Dupa cum realizeaza devreme antreprenorii, cel mai eficient vehicol este general detinerea unei companii, eforturile tale se combina cu celelalte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *