BNT este simbolul ticker pentru criptomoneda Bancor. Este o platforma si un protocol de tip blockchain care faciliteaza tranzactiile si schimburile de criptomonede. Scopul sau principal este de a furniza lichiditate continua pentru activele digitale prin intermediul unui sistem de rezerva descentralizat. 

Bancor se concentreaza pe asigurarea lichiditatii continue pentru acele tranzactii cu criptomonede, ceea ce il face atractiv pentru unii utilizatori care doresc sa efectueze schimburi fara sa astepte ca alti cumparaturi sau vanzatori sa fie disponibili. Totodata le permite utilizatorilor sa converteasca intre o varietate de tokenuri, ceea ce il face util pentru tranzactionarea si diversificarea portofoliului de criptomonede. 

Cum sa investesti in BNT in doar trei minute si in trei pasi simpli? 

Intai de toate cauta o platforma potrivita pentru tranzactionare. Se gasesc multe astfel de platforme online, dar una cunoscuta este eToro. Acest site are peste 25 de milioane de investitori si peste 30 de milioane de utilizatori. In cadrul acestei platforme ai acces la peste 3000 de active financiare diferite, printre care actiuni, criptomonede, actiuni, si lista poate continua. Tot acest proces nu dureaza mai mult de trei minute, chiar si mai putin daca te pricepi in ale tehnologiei. 

 

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a putea cumpara BNT? 

  1. In primul rand trebuie sa creezi un cont. 

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola. 

 

  1. Faci o depunere

Alegi suma dorita de tine, iar procesul este unul simplu, asta dupa ce iti creezi un cont. In acel cont vei gasi afisate toate optiunile disponibile. 

 

  1. Acum poti cumpara BNT simplu si usor in trei minute si trei pasi simpli! 

 

Care sunt avantajele tale?

 

Avantajele exista. Dat fiind faptul ca este o platforma de tranzactionare, aceasta are o serie de avantaje pe care nu merita sa le treci cu vederea. In primul rand trebuie sa stii ca nu exista taxe ascunse sau orice comisioane pe care tu trebuie sa le platesti. Comisionul este zero atunci cand se iveste ocazia unor schimburi sau a unor tranzactii.  

Ceea ce nu stii despre eToro dar esti pe cale sa afli este faptul ca poti testa aceasta platforma. Iti creezi un cont demonstrativ in cadrul caruia poti sa navighezi si sa explorezi ceea ce te intereseaza. Poti sa vezi piata reala, sa ai acces la anumite date, dar fara sa fii parte din ea. Poti sa inveti si mai multe despre acest domeniu, transformandu-te cu adevarat intr-un investitor. 

Curios sa afli mai multe despre cum stau lucrurile in cadrul aceste platforme? Te poti inscrie in cadrul Academiei eToro. Ai acces gratuit si iti poti face si un cont gratuit cu un sold fictiv. Testeaza toate aceste functionalitati. Iti testezi abilitatile si strategiile intr-un mod ingenios, tu ajungand astfel la succesul pe care ti-l doresti.  

La final

Pentru a lua deciziile potrivite atunci cand te gandesti sa investesti este bine sa te documentezi intai. Vezi pe site-ul oficial www.etoro.com tot ce te intereseaza si alege sa investesti in ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. eToro este platforma potrivita pentru tine pentru a incepe cu dreptul aceasta calatorie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *