Inceperea unei rutine de activitate sportiva poate fi putin mai intimidanta la inceput, mai ales daca nu esti o persoana care iubeste sa faca sport. Iar, o sala de sport poate fi un lucru si mai intimidant, daca pasesti pentru prima data si vezi peste 50 de aparate si masinarii- despre care nu ai nicio idee la ce pot folosi. Ai putea fi speriat ca ai putea utiliza un aparat in mod gresit sau poate ca vei da gres din cauza ca ai pus prea multe greutati pe un altul. Insa, daca nu stii la ce folosesc toate aparatele dintr-o sala sau poate iti este rusine sa faci sport in public, ai putea sa incepi sa faci exercitii de acasa.

Astfel, cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube, poti invata care sunt cele mai bune exercitii fizice ce te pot ajuta sa mai pierzi din greutate sau se iti tonifici masa musculara. In plus, ai putea sa iti achizitionezi singur o serie de aparate pentru sport, pentru a le folosi in casa ta.

Top 3 cele mai bune aparate de sala pe care le poti folosi chiar in propria ta casa

  1. Leg Trainer- fandarile reprezinta cea mai buna modalitate de antrenament pentru picioare, fiind realizate pentru a consolida si a tonifia corpul. Astfel, Leg Trainer duce fandarile la un nou nivel, care permite utilizatorului sa realizeze miscari diferite prin intermediul carora se pot obtine rezultate excelente.
  2. AB Circle Pro- acest aparat elimina exercitiile dureroase si le inlocuieste cu o miscare mai naturala, circulara. Astfel, acest aparat permite utilizatorului sa isi solicite muschii in asa fel incat sa se obtina rezultate excelente. Din moment ce gravitatia este cea care misca utilizatorul, Ab Circle Pro necesita mai putin efort. Cu toate acestea, aparatul promite o tonifiere a abdomenului, fiind benefic si pentru functiile cardiovasculare- deoarece pune sangele in miscare.
  3. AB Generator- este unul din cele mai minunate aparate ce antreneaza bicepsii, abdomenul, spatele si muschii fesieri. Astfel, AB generator promite realizarea unui exercitiu complex ce ajuta la tonifierea muschilor . Utilizarea acestuia este destul de usoara, AB generator necesitand o pozitie de tip yoga, privind in jos, si realizarea de abdomene- care ajuta la modelarea trupului. In plus, doar cu un singur fel de exercitiu, utilizatorul isi poate pune in miscare muschii abdomenului, a feselor, bratelor si a coapselor. Folosit zilnic, Ab Generator are capacitatea de a modifica aproape complet musculatura.

Mai mult decat atat, Ab Generator este prevazut cu cinci trepte de intensitate, astfel incat utilizatorul sa identifice care este treapta cea mai confortabila de realizare a exercitiilor. De asemenea, confortul poate fi descris si de un display de tip LCD- unde se afiseaza caloriile arse, dar si numarul de exercitii realizate. Beneficiul aparatului Ab Generator consta in faptul ca acesta este foarte usor de depozitat, putand fi asezat in debara sau chiar si sub pat.

Ab Generator- solutia ideala pentru exercitii confortabile

Astfel, aparatul Ab Generator este solutia ideala pentru cei care isi doresc sa aiba parte de o pozitie confortabila in timp ce fac sport, dar si pentru cei care isi doresc sa isi puna in miscare tot corpul. In acest sens, daca iti doresti sa faci exercitii acasa, iti recomand sa achizitonezi un aparat ab generator de la shopbuilder.ro, unde vei gasi si alte aparate speciale de antrenament, printre care: Leg Trainer, Ab Circle Pro, Bicep Bomber si multe altele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *