Este imposibil ca cineva sa nu simta emotii chiar dupa ce a fost progamat pentru un interviu in scopul de a fi angajat. Ai impresia ca stomacul ti se strange iar inima iti ajunge pana in gat, si incepi sa iti faci in cap un plan asupra subiectelor de natura profesionala pe care potentialii angajatori ar putea sa ti le adreseze. Emotiile inseamna ca iti faci griji si iti doresti ca totul sa decurga normal, iar in acest sens este bine sa iti faci un plan. In acest fel, vei reusi sa lasi o impresie buna celor de la compania care te-a chemat la un interviu. Totusi, cel mai stresant moment apare cu putin timp inainte de a da interviul.

Afla ce trebuie sa faci cu o ora inainte de interviu

In primul rand, chiar de cand te trezesti, fa un dus ca sa fii mai fresh dupa care incerca sa iei micul dejun. Este posibil ca de la emotii sa nu mai simti nicio pofta de muncare, insa masa de dimineata este cea mai importanta masa a zilei. Din cauza ca exista foarte mari sanse sa fii agitat in timpul interviului, incerca sa nu consumi foarte multa cafea, pentru ca iti va da o stare si mai urata si vei incepe sa tremuri.

Incearca sa urmaresti si conditiile meteo, pentru a sti cu siguranta cu ce trebuie sa te imbraci in ziua in care te duci la un interviu. Vestimentatia spune foarte multe despre tine si este primul lucru la care oamenii se uita atunci cand nu te cunosc.

De asemenea, pentru a-ti schimba putin starea de spirit si in ideea de a mai renunta la emotii, incearca sa suni cel mai bun prieten si evita discutiile despre interviu. Incearca sa vorbiti despre subiecte care te relaxeaza, astfel incat sa fii relaxat chiar de cand calci pe pragul usii companiei care iti ia interviu.

Asculta muzica chiar de dimineata, pentru ca te va binedispune, si astfel vei fi mai relaxat in momentul in care te afli deja in timpul interviului. De asemenea, incearca sa vorbesti la subiect si sa fii coerent. Acest lucru il poti exersa cinci minute in fata oglinzii inainte sa iesi din casa. Angajatorii apreciaza oamenii care sunt plini de viata si entuziasti- deci trebuie sa iti mentii si tu o astfel de stare de spirit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *