alerta salus

Cum sa faci ca centrala ta sa functioneze perfect adaugandu-i un plus de rezistenta si eficacitate? Raspunsul este simplu. Tot ce trebuie sa faci este o suplimentezi cu un termostat de claitate. Termostatul este un aparat automat ce serveste la reglarea si mentinerea temperaturii constante intr-o incinta sau in cazul centralei, intr-un circuit termic.

Ca si aplicabilitate, termostatul se foloseste la panouri solare, laboratoare medicale, sisteme de racire, cronotermostate, electrocasnice etc. Termostatul functioneaza pe baza unui senzor de temperatura. Termostatele pot fi de dimensiuni, forme si tipuri variate, iar materialele din care este confectionat sunt aluminiul si otelul inoxidabil.

Saluscontrols.ro – termostatul ideal pentru proiectele tale

Salus este o firma infiintata in Marea Britanie, ca divizie europeana a Computime Group Limited din Hong Kong. Astfel, Salus este un furnizor de tehnologii si solutii de control electronic pentru pietele comerciale, de larg consum. Compania Salus Controls se mandreste cu idei inovative, deoarece proiecteaza si comercializeaza pe piata propriile branduri de termostare si sisteme de energie regenerabila pentru a face viata oamenilor mai sigura, eficienta si confortabila.it600

Gama completa de produse pentru incalzire si gestionare a energiei cuprinde solutii simple, usor de utilizat in aplicatii comerciale sau rezidentiale.

Asadar, gama de produse Salus este alcatuita din termostate din seria standard (neprogramabile, programabile, cu radiocomanda, precum si accesorii), termostate din seria expert cu incalzire in pardoseala, termostate din seria S-line, termostate din seria iT 500, termostate din noua serie iT 600 (wirelles, cu fir si NSB), senzor de temperatura iT 300 ce este folosit pentru a regla temperatura din doua zone ale locuintei, pc controllere, pompe de recirculare, filtre magnetice.

Produsele Salus sunt renumite pentru calitatea ireprosabila, rezistenta la factori externi datorita bunelor materiale folosite, buna functionare si compatibilitatea cu orice sistem de incalzire sau racire. Profesionalismul este o virtute pe care si-o insusesc membrii echipei prin intermediul serviciilor si produselor oferite.

Pe langa produsele calitative si servicii fara cusur, Saluscontrols.ro vine si cu un avantaj complementar, tradus prin faptul ca clientului i se acorda odata cu produsele Salus si un domeniu de licenta, drepturi de proprietate intelectuala, termen de garantie prelungit pana la 5 ani.

Dupa cum am mentionat, termenul de garantie este prelungit cu mult fata de cel al firmelor concurente. Cu un termen de garantie de 5 ani, bunurile Salus se afla cu mult in fata concurentei, servind nevoile clientilor la nivel national si global. Asadar, daca in viitor va veti confrunta cu probleme tehnice sau de orice alta natura cu produsele Salus, ajutorul va sosi fara intarziere.salus controls

Sprijinul va poate fi acordat intr-un interval orar specific. Incepand cu orele 9 si pana la ora 17, personalul Salus va sta la dispozitie rezolvand toate neplacerile cauzate de starea aparatelor. Firma poate fi contactata si informata cu privire la orice defectiune prin apel telefonic online si prin e-mail. Din pacate, garantia nu se va aplica in cazul in care ati modificat setarile aparatului, cele stabilite de firma producatoare sau daca in mod voit si deliberat ati provocat defectiunea aparatului.

Cand este vorba de termostate, Saluscontrols.ro este lider. Pentru un plus de stil, calitate, profesionalism si seriozitate apelati cu incredere la produsele si serviciile Salus Controls. Nu veti fi dezamagit!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *