depozitulautoonline.ro

Stim cu totii cat de neplacut este momentul in care masina personala se strica. Dintr-o data iti vezi date peste cap toate planurile. Nu mai ai cu ce sa te deplasezi, nu mai ai confortul de a calatori singur si oricand vrei, depinzi de mijloace de transport in comun, imprumuti masini de la prieteni sau inchiriezi. Nimeni nu vrea sa treaca prin asta si totusi se intampla.

Din pacate mi s-a intamplat si mie, pentru ca nu am dat atentie micilor semne care imi indicau ca e ceva in neregula. Problema a plecat de la filtrul de particule – cel putin asta mi-a spus mecanicul auto care mi-a facut o diagnoza computerizata. Erorile ce apareau erau in numar de peste 10, insa nu toate erau legate de motor sau de filtrul de particule. Majoritatea le-am rezolvat prin regenerarea filtrului de particule – pe care am facut-o tot in service. A implicat turarea automata a motorului timp de aproximativ 10-15 minute la 3800 rpm. Rezultatul final? Doi nori mari de fum – rezultati din curatarea filtrului de particule – si un consum instant de 9,2 litri la 100 kilometri, in conditiile in care maximul pe care am reusit sa il am vreodata a fost de 6,5 litri.

Dupa cum am spus, problemele la masina nu se opreau insa doar la filtrul de particule. Existau si ceva erori legate de sistemul de directie, sistemul de franare si ABS. Mentionez ca sunt conducator al unui Ford Focus model 2006, motorizare 1800 cc, diesel. Dupa diagnoza, regenerare si eliminarea erorilor neimportante din computerul de bord, mecanicul mi-a recomandat serios sa schimb bieletele de directie si de asemenea placutele si discurile de frana. Service-ul era destul de aglomerat si nu am putut face asta acolo, asa ca am mers la garaj si m-am pus pe treaba. Intr-adevar piesele mentionate trebuiau inlocuite.

Cum era deja destul de tarziu, nu mai aveam nici o sansa sa gasesc vreun magazin de piese auto deschis. Tot ziua urmatoare sau peste 2 zile ajungeam sa intru in posesia pieselor, asa ca m-am decis sa caut online. Am gasit bielete de directie aici, de asemenea placute si discuri de frana, la un pret avantajos. Este vorba despre site-ul depozitulautoonline.ro, pe care il recomand tuturor celor care nu au timp sa se plimbe prin magazine specializate in cautarea unei piese care poate nu exista pe stoc oricum. Simplu si usor, mi-am comandat cele dorite si ziua urmatoare mi-au si ajuns. Chiar si mecanicul a ramas surprins de calitatea pieselor, m-a intrebat unde le-am gasit. O solutie la indemana oricui – depozitulautoonline.ro iti pune la dispozitie o gama variata de piese auto pentru orice tip de autoturism, autoutilitara sau alt tip de vehicul. Aici mi-am gasit si eu solutia la toate problemele. Sper totusi sa nu mai am nevoie pe viitor – la urma urmei oricine isi doreste ca masina sa nu se strice, dar in caz de nevoie este bine de stiut unde poti sa apelezi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *