cazare hotel

Jacob Tomsky, autorul unei carti despre munca in industria hoteliera, vorbeste despre intrebarile pe care multi turisti si le pun, insa de multe ori n-au curajul sa le exprime cu voce tare. Cred ca multi dintre noi ne-am intrebat daca angajatii hotelului au acces la seiful din camera, sau ce se intampla cu produsele de toaleta nefolosite de la hotel?

O intrebare pe care si-o pun multi turisti este aceea care tine de procedura de curatare a camerei de hotel. De obicei, timpul necesar pentru a pregati o camera este, in medie, de 30- 60 minute.

S-a pus problema modului in care angajatii hotelului actioneaza atunci cand un client moare in timpul sejurului. Asadar, clientii vor trebui sa pastreze discretia, ca sa nu ii sperie pe ceilalti clienti ai hotelului. Camera in care s-a petrecut incidentul urmeaza a fi dezinfectata si reintrodusa in circuitul turistic.

Problema seifurilor este una foarte simpla: acestea nu pot fi accesate decat de directorul departamentului de securitate, avand in posesie un instrument special cu care poate deschide seiful in cazul in care turistul uita codul de acces. Asadar, seifurile sunt foarte sigure in hoteluri.

De asemeni, multi turisti nu tin cont ca multe produse sunt puse la dispozitia acestora pentru a se folosi de ele, iar atunci cand acestia pleaca iau absolut tot ce se poate gasi in camera hotelului: prosoape, halat de baie, telecomanda, scrumiera si chiar cuvertura.

Multi dintre acesti clienti scapa nepedepsiti, deoarece pun aceste obiecte in bagaje, iar angajatii hotelului nu pot cauta in bagajele clientului. In ceea ce priveste produsele de toaleta, acestea sunt oferite gratuit de hotel, iar clientii nu stiu ca au dreptul sa mai ceara altele.

Produsele din minibar nu sunt verificate cu foarte mare atentie de personalul hotelului, iar unii clienti au obiceiul de a nu declara consumarea acestora. Bauturile si alimentele care nu sunt consumate vor fi aruncate atunci cand acestea expira.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *