detoxifiere

Din cand in cand organismul are nevoie de o curatare, de o detoxifiere generala. Pentru aceasta este nevoie de multa ambitie, trebuie sa ne abtinem de la anumite lucruri pentru ca procesul sa fie unul cu rezultatele dorite. Cateva sfaturi pentru ca aceste rezultate sa fie maximizate oferim in continuare.

1. Trebuie cunoscut si constientizat motivul pentru care se face detoxifierea. Fie ca se doreste scaderea in greutate, se simte o lipsa de energie, letargie, sau se doreste revigorarea, motivul trebuie tot timpul sa fie principalul aspect de care se tine cont, chiar si atunci cand suntem pe cale sa renuntam.

2. Este nevoie de pregatire mentala cat si fizica. Disciplina este un lucru dorit, la fel o atitudine pozitiva. In plus, daca se doreste detoxifierea, asta nu inseamna ca ziua dinainte trebuie sa insemne o infruptare din toate alimentele la care se renunta pe acea perioada de detoxifiere.

3. Multa apa. Este foarte important ca organismul sa ramana hidratat pe aceasta perioada de detoxifiere, atat inainte cat si dupa terminarea ei. Apa este un detoxifiant natural si ajuta mult intregul proces.

4. Te poti „asocia” cu inca cineva care vrea sa treaca prin acelasi proces. Cura de detoxifiere va fi mult mai usoara de suportat daca este facuta alaturi de partener, un membru al familiei sau un apropiat.

5. Programeaza-ti totul. De la mesele de peste zi si pana la perioadele de odihna foarte importante, trebuie sa ai totul planificat incat aceasta „calatorie” a detoxifierii sa fie mult mai usoara.

Respecta toti acesti pasi si detoxifierea va trece mult mai usor. Poti sa iti faci si fotografii inainte si dupa detoxifiere, pentru a vedea rezultatele schimbarii stilului de viata in unul sanatos. Astfel vei putea arata si altora si te vei putea minuna si tu cum iti poate schimba viata o cura relativ simpla, dar pentru care este nevoie de perseverenta si ambitie pentru a obtine rezultatele dorite.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *