devino model la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Desigur că sună tentant să devii model de videochat. Salariile sunt foarte mari, comparativ cu orice alt domeniu și cerințele de angajare nu sunt exagerate. Cel puțin când vine vorba de Prime Studios lucrurile sunt puțin diferite.

Dacă ajungi pe pagina oficială a acestui studio de videochat acest îndemn – devino model la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti – începe să prindă contur și în cazul tău. Ți se pare un țel realizabil. Asta pentru că cerințele de angajare se referă la faptul că trebuie să fii majoră, dezinhibată și să ai cunoștințe minime de limbă engleză. Să performezi în acest domeniu este chiar mai ușor decât ai crede.

Primul pas, interviul!

Descoperă că aici ești încurajată încă din faza de interviu. Dacă stabilești această întrevedere

Studioul Prime își asumă să îți deconteze suma de 50 de lei. Este un început promițător. Să faci parte din echipă este destul de ușor, în condițiile în care se pune mai degrabă preț pe cum să susțină fiecare model în parte să progreseze.

Indiferent că au sau nu au experiențe, fetele care ajung model de videochat la acest studio de profil vor avea parte de training. Acesta le este asigurat pe o perioadă de 3 luni, pentru că începutul lor să fie unul de acomodare lină. Pe măsură ce sunt tot mai implicate și dornice să avanseze, au șansa de a-și crește veniturile și de a obține de asemenea mai multe tipuri de bonusuri.

Oferta de angajare este tentantă

Aparte de trainingul primit pentru a-ți dezvolta cunoștințele în ceea ce privește limba engleză vorbim și despre alte tipuri de bonusuri și avantaje. Nu doar că îți vei permite, însă prin colaborarea cu acest studio îți vei putea împlini un vis, acela de a-ți retușa mici aspecte fizice. Programul este flexibil, aparatura este modernă, fiecare cameră în care un model lucrează este spațiu individual și intim unde să își desfășoare activitatea.

Să vorbim și despre câștiguri, de altfel acestea fiind motorul deciziei de a te angaja în acest domeniu. În primele luni de activitate aici vei avea un câștig minim garantat. Vei lucra similar cu programul la alte tipuri de joburi și anume în intervalul de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Există 3 tipuri de ture și fiecare model poate opta pentru cea potrivită în cazul său.

Dacă ești începătoare, poți spera că în decurs de 3 luni de zile ajungi la un venit de 10 000 lei. Nu există un standard anume, un target, un minim sau maxim. Pe măsura implicării vine și rezultatul!

Sunt bună să devin model de videochat?

Un alt aspect cel puțin interesant este că titulatura aceasta nu are legătură cu măsura corporală. Așadar un model de videochat nu trebuie să aibă 90-60-90. Un aspect fizic plăcut, să știe să se facă plăcută, să fie interesantă și să îi placă să converseze sunt cerințele aici.

Detalii în pagina oficială.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

0725 165 944

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *