003_thumb30

Creatorul jocului Dragon Quest, Yuji Horii a confirmat „urmatorul” joc Dragon Quest ca fiind deja in productie, desi din pacate nu a furnizat mai multe informatii in legatura cu noul joc. Potrivit celor de la Game Jouhou, Horii a dezvaluit ca cei de la compania Square Enix realizeaza urmatorul joc Dragon Quest in timpul Niconico Super Conference 3 din weekendul acesta. Nu a fost specific, daca aceasta va fi o lansare adecvata, numerotata, insa daca asa va fi, acesta ar trebui sa fie „Dragon Quest XI”. Pe langa acest lucru, acesta nu indicat pe ce sistem sau pe ce sisteme va fi lansat jocul. Ultimele doua jocuri Dragon Quest au fost lansate pentru platformele Nintendo.

S-a luat in considerare in raportul original ca producatorii lui Dragon Quest, Yosuke Saito si Anzai Takashi pareau surprinsi de dezvaluirea lui Horii. Daca anuntul ce are legatura cu noul joc nu a fost planuit, poate explica lipsa de detalii esentiale pe care poate ne-am dori sa le aflam.

Cel mai recent joc din seria Dragon Quest, Dragon Quest X, a fost lansat in afara Japoniei. MMO-ul bazat pe abonamente lunare, s-a lansat initial in August 2012 pe Wii, inainte sa fie portat pe Wii U, PC si Android. O lansare internationala a fost discutata, dar niciodata nu a fost confirmata si am ramas in dubii daca jocul va fi vazut pe alta piata.

Acum ca seria Dragon Quest mai primeste un joc, iar daca are legatura cu celelalte ar trebuie sa fie al 11-lea, abia astept sa aflu mai multe detalii despre acesta. As vrea sa stiu pe ce platforme va fi lansat, fiind un jucator de pe PC, cum o sa arate, despre ce o sa fie povestea si multe altele.

Asa ca, tot ceea ce avem de facut este sa asteptam pentru a vedea ce ni se va mai dezvalui de productia acestui joc.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *