stailer

Stailer, deja cunoscută și tot mai populară platformă de programări la saloanele de hair and beauty, continuă să se extindă. Acum și Bistrița este pe lista aceasta și în total 20 de orașe. Iată și de ce vei aprecia această dezvoltare continuă, de ce ai dori să te folosești de această platformă.

Stailer te ajută să fii mai practic și mai rapid

Imaginează-ți să ai la îndemână, oricând, aproape toate saloanele din oraș. Cum sună asta? Pentru că negreșit am pățit cu toții, cel puțin o dată, ca atunci când ne doream să ne programăm la un salon întâmpinăm diverse probleme. Unii nu răspund la telefon, unii nu sunt disponibili exact atunci când tu ai nevoie, unii aplică un tarif prea mare și nu îți convine. Cum să faci să găsești calea de mijloc? Prin Stailer.

Accesând această platformă ai la îndemână lista de saloane de coafura din Bistrita și nu numai. Ai oricând la îndemână lista celor care sunt disponibili oricând pentru tine. Fie că ești femeie și cauți servicii profesionale de hair and beauty sau ești bărbat și cauți acele saloane exclusiv dedicate bărbaților, prin Stailer îți va fi mai ușor ca oricând să le găsești.

Simplu și gratuit

Dacă ar fi să rezumăm care sunt avantajele când vine vorba de utilizarea acestei platforme putem spune că este vorba despre simplitatea cu care faci totul. Ai acces gratuit, oricând la aceste căutări. Tot aici poți și seta programările dorite. Mai ales dacă ești genul de persoană care frecventează constant saloanele de înfrumusețare, deci ai nevoie să te reprogramezi mereu la acestea, cu această metodă îți va fi mult mai ușor.

La fel de important este de punctat faptul că ai acces gratuit. Nu va conta de câte ori faci aceste programări sau căutări. Ai acces gratuit cu sau fără cont. Ai mai multe informatii extra aici. Dacă alegi varianta să îți faci cont îți scurtezi drumul spre setarea unei programări. Nu vei mai completa de fiecare dată detalii legate de numele tău și alte informații corelate cu asta.

De asemenea, un cont creat aici vine și cu alte beneficii. Adică poți seta remindere pentru fiecare programare. Uneori, să ajungi pe mâna unui stilist poate însemna să aștepți chiar și o lună, însă merită. Îți faci o programare și uiți de ea? Ar fi păcat. Așadar ideea reminder-ului este evidentă, cea de alertă pentru uituci. Poți seta cu cât timp înainte dorești tu să fii avertizat prin sms că ai o programare de care nu trebuie să uiți.

Aplicația Stailer

Stailer înseamnă de asemenea și o aplicație dedicată. Dacă tot acesta este trendul la ora actuală să folosești pentru aproape orice o aplicație, iată că acum ai la îndemână și cea pentru programările la salon.

Aplicația Stailer poate fi descărcată gratuit desigur din App Store, App Gallery sau Google Play. Îți poți seta ca logarea să fie realizată prin intermediul contului tău de Facebook.

Contact: support@stailer.ro sau live chat din pagina oficială

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *