Google Drive

Google Drive are potential nelimitat. Caracteristica ce lasa utilizatorii sa-si incarce documentele, imaginile, ciornele si mai multe, are un milion de mici modalitati sa-ti stimulezi activitatile zilnice. Este de asemenea un depozit online folositor care tine toate lucrurile pe care nu ai spatiu sa le stochezi pentru computerul tau. Vrei sa stimulezi capabilitatile si mai mult? Descarca aceste extensii pentru chrome ce ofera caracteristici folositoare si unice.

Fogpad

Daca vrei sa-ti pastrezi documentele cat de privat este posibil, incercati Fogpad. Extensia gratuita securizeaza documente cu o criptare si te lasa sa le protejezi cu parole private.

Save to Google Drive

Dupa cum sugereaza numele, „Save to Google Drive” permite utilizatorilor sa salveze continut web sau browser screenshoturi direct catre conturile Drive. De indata ce vezi un link sau o imagine care iti place, poti sa dai click dreapta pe el si optiunea „Save images to Google Drive” va fi afisata in mod magic.

Save text to Google Drive

Inca o extensie cu un nume semnificativ. Extensia iti permite sa salvezi text de pe o pagina web direct pe Drive. Aceasta poveste minunata pe care tocmai ai citit-o, nu o vei pierde niciodata daca vei salva textul sau in Documentele Drive.

Shorcuts for Google

Aceastsa este o extensie pentru lenesi. Daca vrei o cale usoara sa navighezi de pe Drive pe alte servicii Google, cum ar fi Gmail sau Calendar, sau site-uri detinute de Google, cum ar fi YouTube sau Picasa, instalati-va extensia de scurtaturi. O bara pop-up va fi afisata langa bara de adresa, completati-o cu iconite care va vor duce unde vreti sa mergeti.

Black Menu

Aceasta extensie ar putea sa-ti imbunatateasca experienta generala Google, in afara de Drive. Este un pop-up ce apare intr-o parte a browserului. Daca veti face click pe ea, puteti gasi orice in universul Google, fara sa parasiti browser-ul original.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *