Game of Thrones

Apar tot timpul speculatii in legatura cu cel mai vizualizat serial din ultima perioada – Game of Thrones. Pentru cei ce au auzit doar tangential despre acest serial, este vorba de ecranizarea cartilor scrise de George R. R. Martin, care prezinta o poveste dintr-un regat fictiv, in care magia, aventurile, eroii si dragonii se impletesc intr-o poveste ce atrage tot mai multi fani.

Cele cinci sezoane lansate pana acum au tinut fanii cu sufletul la gura, intrucat situatiile neasteptate apar in continuu, iar personaje care devin foarte indragite isi gasesc un sfarsit sangeros. Este si cazul lui Jon Snow, fiul nelegitim al lui Ned Stark (un alt personaj indragit de fani, care a fost decapitat la finalul primului sezon), care a aparut in toate cele cinci sezoane, ajungand comandantul Rondului de Noapte. La finalul celui de-al cincilea sezon, Jon Snow a fost tradat si injunghiat de subalternii sai.

Intr-un teaser, in fapt o singura imagine publicata pe un cont de retea de socializare al serialului, Jon Snow este prezentat cu fata insangerata, dar aparent in viata. Acest lucru a lansat o adevarata frenezie in randul fanilor Game of Thrones. Fotografia-teaser de prezentare pentru viitorul sezon 6 din Game of Thrones a fost distribuita de zeci de mii de ori in primele ore dupa lansare, dand nastere la numeroase speculatii despre soarta personajului atat de indragit.

Personal sunt la zi cu serialul, ba chiar am inceput sa reiau unele episoade, in asteptarea noului sezon. Surpriza cea mai mare ar fi ca Jon Snow sa ramana in continuare in actiunea serialului. Ideea e ca nu se poate sti in ce forma va continua. Game of Thrones este un serial plin de misticism, magie neagra, acei morti-vii denumiti white walkers si dragoni. Poate ca Jon Snow va reapare pe ecrane in ipostaza de White Walker, sau poate va fi vindecat de o vrajitoare de rana mortala suferita. Cert ramane un singur fapt: toti fanii ard de nerabdare pana la lansarea noului sezon in luna aprilie a anului 2016.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *