Coperta Far Cry 4

Ca parte din raportul de venituri de astazi pentru anul fiscal ce s-a terminat pe 31 Martie a celor de la Ubisoft, publisher-ul francez, a confirmat Far Cry 4, noua intrare in seria de jocuri actiune. Nu este chiar o supriza, in timp ce Ubisoft le-a spus celor de la Gamespot anul trecut la evenimentul E3 2013, ca o urmare a lui Far Cry 3 era un lucru sigur, bazat pe vanzarile jocului anterior.

CEO-ul celor de la Ubisoft, Yves Guillemot, a declarat ca performanta de anul acesta va fi condusa de 5 jocuri, Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, Just Dance, The Crew si Watch Dogs. Acesta sustine ca precomenzile pentru jocul Watch Dogs sunt la un nivel record si este perfect pozitionat sa devina cel mai de succes IP nou din istoria industriei jocurilor.

Far Cry 4 o sa fie lansat pe Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 si PC, pe 18 Noiembrie anul acesta. Confirmarea jocului Far Cry 4 de astazi, vine dupa o rafala de „scurgeri”.

Povestea jocului

In Far Cry 4, jucatorii se gasesc in Kyrat, o regiune salbatica, uimitoare si periculoasa, a muntilor Himlaya, luptandu-se sub regimul unui rege tiranic, ce s-a ales singur. Folosind o varietate mare de arme, vehicule si animale, jucatorii isi vor scrie propria poveste peste un peisaj exotic open-world.

Producatorul executiv, Dan Hay, a spus intr-o declaratie ca, urmand succesul jocului Far Cry 3, au vrut sa aduca franciza la nivelul urmator si sa creeze un joc care va surprinde jucatorii si sa intreaca asteptarile fanilor. Avand in vedere locul unic in care se petrece actiunea, ei simt ca Far Cry 4 va iesi in evidenta ca un joc first-person shooter de top si sunt nerabdatori sa ne dezvaluie ami multe despre jocul ce vine in lunile urmatoare.

Daca precomanzi Far Cry 4, vei primi o versiune in editie limitata a jocului care include Hurk’s Redemption, un pachet de misiuni in 3 parti single player, caracterizand personajul Hurk din Far Cry 3. De asemenea vei primi si arma principala al lui Hurk, arma harpon, numita „The Impaler”.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *