gadget femei

Nu doar barbatii sunt pasionati de tehnologie, se pare. Desi adesea aceasta pasiune pentru gadgeturi este in majoritate asociata barbatilor, si femeile sunt interesate de ele. Unele gadgeturi si dispozitive sunt destinate uzului personal, altele sunt destinate strict barbatilor, altele strict femeilor, pentru ca au trecut de mult timp zilele in care femeile nu erau familiarizate cu tehnica. S-ar putea ca in momentul de fata prietenele sau sotiile sa cunoasca mai multe despre cele mai recente gadgeturi si telefoane lansate pe piata.

Ce gadgeturi sunt preferate de femei? Telefoanele, in special smartphone-urile. Acest lucru nici nu mai trebuie explicat, mai rar vezi in ziua de azi o femeie fara telefon. Este o necesitate, chiar cand esti acasa si te plimbi dintr-o camera in alta trebuie sa ai telefonul cu tine.

Camera foto – nu exista probabil nici o fata careia sa nu ii placa sa se fotografieze sau sa fie fotografiata. Nu trebuie neaparat sa existe o ocazie deosebita, nu trebuie sa fie un anume moment al zilei, efectiv nu e nevoie de nici un motiv pentru ca o femeie sa se fotografieze – o face pur si simplu. Din acest motiv camera foto este o necesitate.

Televizorul – fie ca e o telenovela, un serial, o emisiune mondena sau orice altceva, femeile adora sa isi urmareasca programele preferate la tv. Sursa de informare, televiziunea le tine la curent cu cele mai noi trenduri in fashion, barfe, mondenitati si toate celelalte.

Laptopul sau computerul – acest lucru a devenit o necesitate pentru toata lumea, zilnic lucram cu calculatorul, zilnic avem nevoie sa stam conectati, fie cu cei dragi, cu familia, fie cu colegii de munca pentru o colaborare mai buna. In plus femeile simt o nevoie acuta sa se mentina la curent cu noutatile de pe Facebook, Twitter sau alte retele de socializare, astfel laptopul devine un accesoriu de dorit.

Accesoriile pentru par sunt de asemenea la mare cautare: ondulatoare, placi, uscatoare de par, epilatoare si nu numai sunt accesorii fara de care nici o femeie nu se simte completa. Aceasta lista ar mai putea continua, insa aveti deocamdata o idee pentru un cadou, in cazul in care trebuie sa cumparati un cadou prietenei, iubitei, sotiei sau chiar mamei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *