gamestop

Gamestop ar putea asociat de cele mai multe ori cu jocurile video, dar nu intotdeauna se intampla acest lucru. In timpul evenimentului Zilelor Investitorilor de la Gamestop 2014 de saptamana aceasta, retailerul a vorbit in lungime despre noua evolutie a sa, ce se poate numi „Gamestop 3.0”.

Jocul sunt deja o afacere mare pentru GameStop, iar CEO-ul Paul Raines, spune ca acest sector este asteptat sa creasca pe spatele consolelor de noua generatie, Xbox One, Playstation 4 si Wii U. Dar in acelasi timp, retailer-ul se concentreaza pe o piata mult mai mare. Unele din pietele asupra caror se concentreaza Gamestop in viitor, Raines spune ca, piata de recomert pentru dispozitivele ce nu sunt pentru gaming, ecosistemul Apple si cel mai mare dintre ele, piata wireless.

GameStop a investit deja in ecosistemul Apple in care cumpara, vinde si accepta intelegeri pentru diferite dispozitive iOS din magazinele sale. Companie detine de asemenea Simply Mac, un specialist in vanzari si servicii. Raines a spus ca planuieste sa isi extinda brandul Simply Mac.

In legatura cu piata wireless, GameStop detine specialistii AT&T Spring Mobile, si are legatura cu numeroasele magazine Cricket Wireless in Statele Unite ale Americii. Raines s-a laudat ca GameStop este de fapt a treia cea mai mare afacere AT&T din Statele Unite ale Americii.

Piata Wireless este poate cea mai captivanta piata in spatiul consumatorului dupa cum a spus Raines. Acesta a sustinut ca dispozitivele conectate ar putea sa ajunga de la 8 miliarde de dolari pe zi pana la 50 miliarde de dolari in 5 ani. Si multe vor fi vandute in magazine si vor fi disponibile pentru intelegeri si renovare la GameStop. Oportunitate de crestere a wireless pentru GameStop este doar inceputul.

Raines a adaugat ca modelul atat de important de cumparare/vanzare/comert al lui GameStop se poate aplica in toate aceste noi piete in care vor sa activeze.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *