Am fi ipocriti sa spunem ca niciodata in viata nu am fost gelosi pe un anumit lucru. Nu putem sa spunem acest lucru mai ales ca este imposibil. Se spune ca daca nu esti gelos inseamna ca nu iubesti.

Barbatii nu se exteriorizeaza decat foarte putin insa majoritatea dintre ei nu se exteriorizeaza. Orice femeie sau mai bine zis orice persoana si-ar dori sa afle ce este in mintea partenerului. Cu atat mai mult cand acesta nu vrea sa se exteriorizeze si nu spune ce sentimente simte pentru o persoana.

Nu reusesti sa iti dai seama daca persoana de langa tine simte sau nu iubire pentru tine mai ales ca nu iti arata niciodata ca este gelos chiar daca iti petreci cel mai mult timp alaturi de persoane de sex opus. Cum iti dai seama daca este sau nu gelos? Iata cateva semne care il vor da de gol:

  • In primul rand daca nu recunoaste niciodata ca este gelos, ba chiar o spune singur atunci cand observa ca cineva iti face ochi dulci, de fapt, sentimentul este exact opus.
  • Daca te intreaba de ce esti atat de aranjata chiar daca el stie ca asa te aranjezi tot timpul inseamna ca ii este foarte frica sa nu i te fure altcineva.
  • De asemenea, in momentul in care este gelos iti va spune ca are incredere in tine insa nu poate avea in oamenii din jurul tau. El folosesti acest pretext pentru a ezita sa iti spuna anumite lucruri care te-ar putea deranja.
  • In plus, este posibil sa iti ceara telefonul tau tocmai pentru ca vrea sa te controleze. Nu vrea sa iti spuna in fata acest lucru si prefera sa ocoleasca ca sa nu iti dai seama ca el de fapt vrea sa vada ce mai ai prin telefon.
  • Daca ii explici ca anumiti prieteni sunt doar prieteni si incerci sa il convingi ca nu reprezinta un pericol pentru relatia voastra iar el insista ca si relatia voastra a inceput tot dintr-o simpla prietenie inseamna ca este gelos.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *