369756138_1390320895Ai putea sa-ti pierzi ani muncind pentru acelasi manager, construindu-ti reputatia prin munca grea, buna intentie, angajat pe care se depinde. Si intr-o fractiune de secunda, poti sa pierzi tot.

Poate suna aspru, dar este adevarat. Increderea este mult mai usor de pierdut decat de castigat. Nu conteaza cat timp ai fost un angajat excelent, pe care se poate depinde, daca adopti niste obiceiuri mai putin dorite, chiar si pentru un timp scurt, poti sa iti strici reputatia castigata din greu.

Promitand lucruri pe care nu poti sa le faci

Vorbesti la telefon cu un client nervos de atatea ori incat poti sa admiti ca uneori, angajatii ar spune aproape orice pentru a rezolva situatia, chiar daca asta inseamna sa promiti ceva care nu poti sa garantezi, o rezolutie a unei probleme care nu o poti face tu.

Ai vorbit atat de mult la telefon incat iti poti da seama ca, clientul la momentul in care i-ai promis ceva, va fi multumit, insa cand isi va da seama ca nu poti sa te tii de promisiune vei avea o problema mult mai mare.Clientul nu numai ca va fi mai nervos decat pana acum, dar managerul mai mult ca probabil isi va asuma rolul de baiat rau, spunandu-i clientului ca nu o sa poata sa i se rezolve problema.

Daca managerul tau nu se poate baza pe tine ca furnizezi informatii relevante cu colegii sai sau clientii, mai mult ca probabil nu va mai avea incredere in tine vreodata.

De aceea cel mai bine este sa fii in gratiile sefului tau si sa incerci sa-l multumesti, niciodata nu promite ceva ce nu poti sa indeplinesti si incearca sa il faci intotdeauna sa aiba incredere in tine. Nu uita ca increderea se poate pierde intr-o fractiune de secunda, desi esti unul dintre cei mai buni angajati.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *