Business Google

Google vrea sa creeze un director de afaceri mai bun si de data asta se refera cu adevarat la afaceri. Joi, gigantul tehnologiei a lansat Google My Business, o oprire cu un singur sens pentru comercianti pentru a-si putea administra prezenta pe o varietate de proprietati ale companiei, incluzand cautarea, hartile si Google +. Detinatorii afacerilor ce au folosit Places for Business pe Google +, vor fi tranzitionati pe noua platforma. De asemenea, exista o aplicatie Android care poate fi folosita pentru administrarea informatiilor de afacere si sa raspunda analizelor clientilor.

Google a postat pe blog ca internetul conecteaza mai multe afaceri cu oamenii lor in fiecare zi. Cu toate acestea, utilizatorii lor spun ca gasirea acestor clienti loiali poate fi complex si poate consuma foarte mult timp. Acestia cred ca nu ar trebui sa se intample acest lucru.

Google lauda programul ca un metod pentru oamenii de afacere sa isi inteleaga clientii si sa se ocupe de nevoile lor. Noul sistem se va integra cu platforma Google AdWords si furnizeaza afacerilor datele despre clienti si angajament.

Programul este o modalitate simpla pentru ca Google sa compileze informatii de afaceri precise pe care diferite proprietati le pot folosi pentru a imbunatati alte proprietati. Avand un director de date ce fac referinta la afaceri usor si precise ar trebui sa ajute in mod deosebit pe mobil si cautarea contextuala, ce se bazeaza foarte tare pe combinatia datelor utilizatorilor cu rezultatele cautarilor pentru a furniza rezultate mai bune.

Utilizatorii tind deja sa ignore rezultatele cautarilor din trecut pentru primele obiecte. Un studiu a aflat ca primele 3 rezultate ale unei cautari primesc aproximativ 60 la % din tot traficul.

Cautarile mobile sunt o parte importanta a viitorului pentru Google, ce si-a facut un nume ca motor de cautare. Cautarea de pe desktop se asteapta la un declin in timp ce cautarile mobile cresc, un trend care are deja un impact asupra venitului Google.

 

De admin