Greseli online ale barbatului

Intalnire online

Ati vorbit ceva timp si nu ti-a cerut numarul de telefon

Sa vorbesti prin intermediul unui website poate fi un prim pas grozav, cu toate acestea, de indata ce ai stabilit ca voi doi aveti cateva lucruri in comun, el ar trebui sa te ceara la o intalnire. Pana la al 3-lea mesaj ar trebui sa-ti ceara numarul de telefon deja. Daca nu a facut acest lucru, nu este un candidat serios pentru o intalnire si ii place ideea sa aiba o prietena „imaginara” pentru a-i oferi atentie. Nu-ti pierde timpul. Inceteaza sa ii trimiti mesaje si mergi la urmatorul. Un barbat adevarat te poate cere la o intalnire adevarata.

Nu a programat o prima intalnire

Dupa ce i-ai oferit numarul de telefon, ar trebui sa fie maxim 3 mesaje text inainte sa te ceara la o intalnire. Aminteste-ti scopul site-urilor de „intalniri” online este sa iesi afara. Asa ca nu lasa o relatie prin texte sa inceapa, in care va trimiteti mesaje in fiecare zi si nu va intalniti niciodata. Tone de texte ar putea fi oferite si de cineva pe care cunosti deja, asa ca nu va fi corect din moment ce nu v-ati vazut fata in fata. De indata ce ai intalnit persoana si iti place sa ii trimiti mesaje, nu ai decat.

Anuleaza sau reprogrameaza prima intalnire de mai multe ori

Pot interveni lucruri in viata si oamenii trebuie sa reprogrameze, dar daca un barbat nu se poate tine de cuvant in a se intalni cu tine la un scurt suc, este un prost. Timpul tau este la fel de valoros ca al sau, asa ca daca cineva nu poate sa vina la o prima intalnire, mai tarziu in viata nu va veni acasa la tine sa-ti intalneasca parintii si nu va iesi la o cina cu prietenii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *