jarama_03
Codemasters a dezvaluit mai multe despre Grid Autosport zilele acestea, o noua intrare in seria jocurilor de curse ce va veni pe rafturile magazinelor pe 24 Iunie in America de Nord si pe 27 Iunie in Europa. Studioul din Anglia, a dezvaluit jocul pentru Xbox 360, Playstation 3 si PC, ce sunt aceleasi platforme pe care a fost lansat si Grid 2 vara trecuta.

Intr-o introducere mai extensiva, Managerul de Comunitate, Ben Walke a spus ca Codemasters construieste Grid Autosport bazat pe feedback-ul de comunitate pentru Grid 2. Potrivit lui Walke, mesajul dominant pe care l-a auzit studioul, a fost dorinta unei experiente de curse mai autentica ce se apropia mai mult in jocurile anterioare ale studioului.

„Se pare ca Grid 2 te determina sa concurezi intr-o lume a curselor condusa mai mult de naratiune cu control mult mai accesibil. Este clar pentru multi dintre voi, ca nu a fost ceea ce ati dorit, sau ceea ce v-ati asteptat de la Grid 2. Asa ca, cu Grid Autosport am avut oportunitatea sa faca mai multa jocuri bazate mai mult pe motorsport, o dorinta pe care multi dintre voi ati exprimat-o direct catre noi, un joc care in spirit ne conduce la titlurile din urma in termeni de continut si control.”

Pentru acest efect, Walke a explicat conducerea masinii din Grid Autosports ne conduce mai mult intr-o simulare, decat originalul Race Driver : Grid, cu cele 5 discipline diferite ale jocului oferind conduceri distinctiv diferite. In timp ce jocul este tintit sa ofere o experienta mai realista, Walke a subliniat ca tinta celor de la Codemasters este pentru ceva autentic, ci nu clinic.

De asemenea, pentru a scoate in evidenta ca studioul ii asculta pe fani, Autosport caracterizeaza intoarcerea perspectivei din carlinga, de asemenea si perspectiva din tabloul de bord pentru a furniza un total de 2 perspective din intermediul masinii. Autosport promite 22 de locatii cu 100 de rute diferite, un mod de cariera single-player si inca o data suportul multiplayer RaceNet.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *