gta5gta5

Reprezentantii Rockstar Games au dat luna aceasta cateva lamuriri cu privire la aparitia si pe alte platforme a bine-cunoscutului joc Grand Theft Auto 5. Jocul a fost lansat in septembrie anul trecut, fiind insa disponibil gamerilor doar pe platformele Play Station 3 si Xbox 360. Luna aceasta cei de la Rockstar Games au confirmat zvonurile conform carora GTA 5 va deveni disponibil si pe alte platforme, respectiv Xbox One, Play Station 4 si PC.

Vestile bune vin insa doar pentru utilizatorii de Play Station 4 si Xbox One, pentru care jocul va fi lansat dupa jumatatea lunii noiembrie (18 noiembrie); gamerii PC mai trebuie sa astepte varianta pentru aceasta platforma pana la sfarsitul lunii ianuarie (27 ianuarie) anul viitor. GTA a batut toate recordurile si a reusit sa stranga peste 1 miliard de dolari in doar trei zile.

Conform reprezentantilor de la Rockstar, noile versiuni ce urmeaza sa apara includ o grafica imbunatatita, dar nu numai aceasta, ci si noi activitati, arme si noi vehicule disponibile in de acum celebrul oras Los Santos – o parodie satirica a orasului Los Angeles. De asemenea va fi mai mult prezenta viata salbatica in zona rurala din imprejurimi, pe numele ei Blaine County. De asemenea la posturile de radio din joc vor mai fi adaugate inca 100 de melodii pentru deliciul jucatorilor.

Salvarile si progresele facute de cei ce au detinut versiunea jocului pe una din platformele Xbox 360 sau Play Station 3 vor putea fi transferate in noua editie a jocului pentru platformele de ultima generatie.

Pe langa beneficiile aduse graficii, activitatilor, armelor, vehiculelor si melodiilor de la posturile de radio din joc, utilizatorilor le mai sunt pregatite cateva surprize. Din pacate cei ce asteapta varianta pentru PC a jocului mai au ceva de asteptat, pana la sfarsitul lui ianuarie 2015, insa vestea cea buna vine la ora actuala pentru cei ce lanseaza o pre-comanda pentru joc: vor primi in cadrul jocului o suma de 1.000.000 $, banii din joc, ce vor putea fi utilizati in mediul multiplayer. De asemenea noile versiuni vor putea gazdui populatii mai mari de jucatori. Chiar daca nerabdarea printre gameri si nu numai e destul de mare, macar acum exista certitudinea ca jocul va aparea si pentru platforme de ultima generatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *