ArenaNet si partenerul pulbisher al Chinei KongZhong dezvaluie modelul de monetizare si strategia de actualizare a continutului, anuntand teste closed beta pentru Martie.

Pe 28 Februarie Dezvoltatorii a aclamat franciza Guild Wars, NCSOFT si ArenaNet si partenerul publisher KongZhong Corporation, un distribuitor de servicii digitale pentru consumatorii republicii chineze. Acestia au anuntat detalii precum modelul de monetizare, strategia de actualizare a continutului pentru lansarea lui Guild Wars 2 in China. Compania mai anunta ca jocul va intra in closed beta pe 11 Martie.

Cand Guild Wars 2 intra in piata de jocuri a Chinei, jocul va pastra acelasi model de afacere inovativ ca si in Vest, unde jucatorii platesc pentru a-si cumpara jocul o singura data, apoi pot continua sa se joace si sa se bucure de continut nou si consistent gratuit. Abordarea companiei KongZhong este revolutionara pentru piata jocurilor de computer din China, unde modelele de afacere free-to-play si plata lunara sunt foarte raspandite.

Jucatorii Chinezi vor primi aceiasi experienta de gaming premium de care se bucura si jucatorii de Guild Wars 2 din America de Nord si Europa cu actualizare de continut consistenta.

Aceste actualizari includ si ultimele lansari de continut in lumea guild wars, adaugand noi moduri de joc si poveste. Asta inseamna ca, continutul jocului va ramane acelasi pentru toata lumea, cu mici exceptii a unor modificari la tutorialul pentru noii jucatori care sunt facute si cerute specific pentru jucatorii chinezi.

Pentru closed beta care incepe pe 11 Martie pentru Guild Wars 2, China asteapta jucatori calificati pentru o sesiune de 2 saptamani de teste. Jucatorii pot experimenta jocul si sa furnizeze feedback valoros legat de caracteristicile jocului si calitate inainte sa fie public.

ArenaNet a anuntat pe la sfarsitul anului trecut ca Guild Wars 2 a vandut mai mult de 3 milioane de unitati in primele 9 luni din america de nord si europa.

China va fi prima regiune din Asia in care se va lansa Guild Wars 2.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *