Hong Kong Massacre cu ceva nou

Producatorul de jocuri indie din Suedia, Vreski a lansat primul prototip de gameplay pentru proiectul sau, Hong Kong Massacre, si dupa cum o pune succint Rock, Paper, Shotgun, este un mariaj nu prea subtil al lui Hotline Miami de intensitate absolut inegalabila si estetica filmelor de actiune din Hong Kong cu John Woo.

De pe blogul oficial al producatorilor, ideea jocurilor este ca jucatorul trebuie sa vaneze un lider al triadelor in Hong Kong, iar unde se afla acesta nu se stie asa ca slujba ta este sa-l gasesti. Faci acest lucru gasind oameni din organizatia sa pentru mai multe indicii. Cand incepi jocul ai o harta cu mai multe locatii disponibile. Acestea actioneaza ca si nivele si poti sa alegi ordinea in care vrei sa la vizitezi. In timp ce primesti noi indicii, noi locatii vor fi deblocate pe harta pentru a fi vizitate de tine si asa mai departe. De asemena, acestia vor sa includa nivele care sa fie bazate mai multe pe stealth, desi inca nu au incercat acest lucru, asa ca ar putea sa nu functioneze deloc si unele trebuie sa elimini doar o tinta.

Mecanica principala a jocului este abilitatea de a incetini timpul atunci cand vrei. Acest lucru este crucial pentru a fi capabil sa termini un nivel mai greu. Cand incetinesti timpul, ai abilitatea de a te feri de gloante rotindu-ti personajul. Acestia isi doresc ca in viitor sa extinda aceasta abilitate cu mai multe lucruri intersante care ar putea fi introduse in joc.

Jocul este momentan in producere pentru PC, Mac si Linux si este asteptat sa se lanseze pana la sfarsitul anului 2014. Acestia au intentia de a lansa un joc destul de bun, insa nu se stie ce o sa iasa din acesta, trebuie sa asteptam pentru a afla mai multe lucruri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *