familie

Este foarte important in ziua de astazi sa reusesti sa ramai conectat cu persoanele importante din viata ta, deoarece in egala masura e si la fel de usor sa rupi legaturile. Lumea in continua miscare, ritmul alert al vietii pe care o traim zi de zi face asta. Cum timpul in care fiecare din familie este liber difera, adesea ne reunesc doar retelele de socializare. O buna metoda de a pastra legaturile cu toata loumea si a mentine familia unita este planificarea unui weekend in familie. Cateva idei despre cum ai putea sa organizezi un weekend in familie iti oferim in continuare.

Fa o „calatorie” pana in bucatarie, pentru a gati mai degraba decat a manca. Poate fi o cale extrem de distractiva si de amuzanta de a petrece timp pretios alaturi de cei dragi in zilele libere ale weekendului. Toti din familie se pot alatura pentru a pregati o masa, poate fi ceva simplu sau mai complex, un singur fel de mancare sau o masa bogata cu cinci feluri de mancare. Gatind impreuna va ofera posibilitatea de a munci impreuna la ceva, iar placerea de a savura masa alaturi de cei dragi va fi incomparabila.

Imbunatatiri in locuinta – nu trebuiesc decat cateva perechi de maini pricepute si cateva idei. Puteti reorganiza camerele, puteti face ordine si curatenie impartind responsabilitatile, puteti concepe noi piese de mobilier si rearanjari ale celor existente si multe altele.

Album de familie – una din optiunile perfecte pentru a petrece intr-un mod placut dupa-amiaza lenesa de duminica. Creaza acele amintiri alaturi de cei dragi, chiar daca nu vor fi imortalizate pe filmul unui aparat sau in memoria unei camere digitale, vor ramane cu siguranta imprimate in memoria membrilor familiei alaturi de care petreci clipe minunate.

Gradinaritul, o calatorie sau o drumetie, schimbarea lookului ar mai fi cateva variante printre numeroasele idei de petrecere de timp de calitate alaturi de familie. Viata e prea grea cu noi uneori si tindem sa pierdem legaturile stranse formate. Weekendurile petrecute in familie sunt cea mai buna ocazie de reconectare, iar cu atatea optiuni probabil ca abia asteptati ca acestea sa vina!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *