Idei de antreprenor

Idei de antreprenor

Cel mai sigur sens a unui om ce vrea sa devina antreprenor ce nu mai are nici o sansa este ca au o idee grozava. De fapt, ideile grozave sunt virtual fara valoare. Daca mi-ai oferi o idee grozava sau un sandwich mancat pe jumatate, ei bine cel putin as putea manca sandwich-ul.

Priveste companiile bogate si faimoase din zilele noastre. Facebook ? O copie al lui MySpace. Google ? Un Yahoo mai bun. Starbucks? O cafenea in mijlocul Seattle-ului.

Aceste companii au realizat lucruri nemaipomenite, dar nu au facut acest lucru avand o idee grozava. Aveau idei suprinzator de simple care au mers la un loc de stralucire.

Ideile care suna grozav sunt periculoase, din cauza lucrurilor pe care ti le fac. iti drogheaza creierul cu prejudecati. Ideile grozave ne captiveaza atat de mult, de aceea sunt atat de grozave, incat rezista gandirii logice, ce a dus multi antreprenori sa-si conduca cu incredere deplina afacerile la faliment.

Asa ca, uitati de ideile grozave. Ar trebuie sa-ti peste de sincronizare. Afacerile de succes de multe ori calaresc fracul unui lucru mai mare. Google a spart cautarile in timp ce Internetul a fost lansat. Microsoft a facut acelasi lucru cu Windows si PC. Prima mea afacere a fost crearea unui website, atunci cand toata lumea a decis ca vrea unul, si inainte ca prea multi oameni sa-si dea seama cum se face acest lucru.

Daca intri in afacere, in timpul nepotrivit, ei bine doar intrebati Bing sau Google + cum functioneaza acest lucru pentru ei. Un lucru grozav tine foarte mult de noroc, si nu incurcati o sincronizare buna pentru inceput, care de multe ori nu functioneaza, MySpace.

Dar poti sa-ti antrenezi ochiul pentru el. Cautati zone unde este deja o cerere mare, dar limita este departe de a fi atinsa, iar aprovizionarea este teribil de inadecvata. Daca existi in acel spatiu, probabil te vei descurca bine. Daca poti excela, ei bine, ai putea sa-ti construiesti un imperiu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *