Loadout-logo6401

Loadout este un joc rapid, gratuit (free-to-play) multiplayer shooter prezentandu-ne o actiune frenetica, violenta comica si Weaponcrafting (creearea de arme) cu miliarde de combinatii.

Creeaza, customizeaza si Ucide! Acesta este sloganul dezvoltarilor de arme pentru un motiv. Dezlantuie-ti omul de stiinta nebun din tine pentru a construi arme pentru fiecare harte si situatie. Sunt miliarde de combinatii, care e alegerea ta ?

Loadout este Free To Play, nu plateste pentru a castiga. Jucand Loadout castigi Blutes, ce pot fi folositi in Tech Tree pentru a debloca mai multe parti de arme, tipuri de gloante si echipament. Se pot cumpara Spacebux, dar sunt optionali si se cheltuie in Outfitter pentru customizarea si cosmeticile caracterului, niciodata putere, pentru a influenta jocul.

Alege unul dintre cele doua moduri de joc : Casual si Competitiv. Modul casual ofera nucleul experientei Loadout, iar modul competitiv este pentru gamerul serios care vrea sa se duca la un alt nivel. Poti sa te schimbi intre moduri oricand.

In concluzie Loadout este cu adevarat gratuit, nimeni nu poate cumpara putere. Toti jucatorii vor castiga experienta participand la meciuri, crescand in nivel si deblocand alte parti de arme gratuit.

Sunt 2 tipuri de monede in joc :

Blutes – care se pot dobandi doar jucand, iti afecteaza puterea, deblocheaza arme, tipuri de gloante, echipament, parti de upgradare si pot fi folosite in Tech Tree (copacul tehnologiei)

Spacebux – care se pot cumpara, afecteaza cosmetica si customizarea, deblocheaza optiuni de haine pentru a arata grozav, amenintari pentru a te da in spectacol, boosturi pentru a face level mai repede, mai multe sloturi de arme, acestea fiind folosite in Outfitter.

Jocul a fost lansat pe 31 Ianuarie si pare sa aiba succes dupa cate am citit pe un blog. Abia astept sa aud mai multe despre acest joc si eventual sa-l incerc daca voi avea timpul necesar. Pare un joc distractiv cu care merita sa-ti pierzi timpul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *