DisneyInfinityLarge

Disney Infinity – 2013

Cost Estimat : 100 de milioane de dolari

Disney Infinity se prezinta a fi un joc de o suta de milioane de dolari. Este chiar destul de frumos de privit si surprinde magia universului Disney perfect, bineinteles daca esti dupa astfel de lucruri. Nu dureaza mult pana se termina, si nu ramai decat cu o platforma interactiva a oamenilor care au realizat filmele originale.

Ce faci atunci? Ei bine, primesti diferite caractere de la unele foarte dragute din filmele Disney/Pixar, si te duci admirand referintele la film. Asta este, si eu unul nu ma mai pot satura, sper sa-l monetizeze lansand pachete de continut descarcabil.

Este foarte derutant sa vezi cum acest joc costa 100 de milioane de dolari si este un platformer pe care alergi, nefiind diferit de Spyro The Dragon sau alte jocuri de copii. Poate dezvoltatorul, Avalance Software, a trebuit sa cumpere caracterele de la Pixar, individual, fiecare costand 5 milioane de dolari.

Enter the Matrix – 2003

Cost Estimat : 20 de milioane de dolari

O da, un joc video Matrix, ai fost dat peste cap cand povestea atat de captivanta a aparut pentru prima data in cinema, iar acum esti capabil sa preiei controlul lui Neo in timp ce tranteste o multime de acoliti imbracati bine si opreste gloantele in mijlocul aerului. Ei bine, nu joci cu Neo, joci drept sotia lui Will Smith.

Poate asta nu este corect, a fost un caracter destul de bun si pun pariu ca baletele de karate in slow motion sunt foarte distractiv de executat. Ce este asta? Animatiile arata de parca ar fi papusi stricate ale lui Jim Henson? Piesele originale de pe coloana sonora au nume precum „Kick Jab Stab” si „Smelly Sewer”? A fost atat de monoton si de repetitiv ca nici macar nu-l poti numi joc de actiune. Se pare ar trebui sa ignor iluzia si sa fi luat pastila albastra in loc.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *