Ce este fotografia ? 

1

Fotografia este arta, stiinta si posibilitatea de extinderii granitei imaginatiei. Pentru a fi un fotograf bun, inseamna sa ai o viziune larga a ansamblului privelistii din fata ta, sa vizualizezi cum o sa iasa imaginea inainte s-o faci, reusind sa surprinzi fotografii pe care lumea sa le admire, in care lumea sa poata sa interpreteze ceea ce isi doreste, sa fie o fotografie placuta ochiului, iar aceasta poate deveni meseria ta de viitor.

Artisti in arta fotografiei ?

Vreau sa v-o prezint pe Kathy Ryan, Directoarea sectiei de Fotografie din revista New York Times, aceasta este meseria ei de baza, tot timpul merge unde este nevoie pentru a scoate o poza buna pentru articolele sale.

Kathy Ryan are o serie de fotografii numite „Romanta Biroului” in care surprinde fotografii minunate a luminii care loveste cladirea celor de la New York Times.

Aceasta a fost inspirata sa inceapa aceasta serie de fotografii, dupa ce a observat o raza de soare care formeaza un model zig zag pe scari intr-o zi. De atunci a inceput sa faca fotografii cu pasiune, de multe ori venind mai devreme la munca si stand mai mult pentru a obtine cele mai bune fotografii.

Fotografiile sale poseda o seninatate si un calm desavarsit, dezvaluind modele minunate si siluete care trec neobservate in agitatia si graba din zilele noastre de zi cu zi. Visatoare, evocative si intotdeauna dramatice, fotografiile lui Ryan au in prim plan frumusetea de zi cu zi la locul de munca, un loc la care rareori se gandeste cineva a fi frumos.

Intr-un profil de pe blogul Instagram, ea sustine ca intotdeauna cauta momentele poetice din viata de la birou. Niciodata nu inceteaza sa fie surprinsa de cum lumina poate transforma cele mai obisnuite obiecte in ceva deosebit. Viata de la birou este o parte mare din viata multora dintre noi si rareori bagam in seama acest lucru sau il sarbatorim.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *