Kaz Hirai Sony

Presedintele si CEO-ul, celor de la Sony, Kaz Hirai le-a promis detinatorilor de actiuni ca va repara structura de pierdere a banilor din companie in acest an fiscal. Hirai a facut aceasta promisiuni la intalnirea anuala generala Sony de detinatori de actiuni, din Japonia, in carea a fost huiduit de participanti. Associated Press a raportat ca a trebui sa le spuna participantilor sa faca liniste de cateva ori, in timp ce raspundea la intrebari ce aveau legatura cu performanta sa in companie, inginerii renuntand la Sony, calitatea proasta a produselor si planurile sale pentru produsele purtabile, cum este Sony SmartWear.

Hirai a spus, adaugand ca inginerii de la Sony au avut idei grozave ce au devenit in cele din urma produse grozave, ca cea mai buna modalitate de a-si construi viitorul este ca Sony sa ramana Sony, si sa realizeze ca motoul de adeveni o companie care inspira si le indeplinesc curiozitatea.

Pana acum, consola Playstation 4 s-a descurcat foarte bine pentru Sony. Numerele oficiale mondiale anterioare spun ca Playstation 4 s-a vandut in 7 milioane de exemplare, in fata consolei Xbox One ce a vandut doar 3 milioane de unitati. Potrivit raportului de vanzari din mai a celor de la NPD Group, a fost cel mai bine vandut sistem de jocuri video din Statele Unite ale Americii pentru ultimele 5 luni.

Cu toate acestea, divizia TV ce a avut o data succes a celor de la Sony, a pierdut bani in ultimul deceniu. Mai devreme anul acesta, compania a anuntat ca vinde afacerile PC si brandul VAIO celor de la Japan Industrial Partners, rezultand in 5.000 de angajati din jurul lumii de la Sony fiind disponibilizati. In acel timp, Sony a anuntat ca isi intoarce afacerile de TV si o vor opera ca o filiala detinuta in totalitate. Tranzitia, incercand sa ajute Sony, mai departe sa-si imbunatateasca profitul sau de afaceri TV, fiind asteptata sa se termine pana in Iulie 2014.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *